Wednesday, June 29, 2005

GiGi oh GiGi~


Image hosted by Photobucket.comImage hosted by Photobucket.com
[smentara nak tunGGu klinik bukak, aku pon pose la sbelah keta SUBARU nih.. plate dia sempoi oh.. T9 BAD. perGh...]

stelah beberapa hari aku menGadu GiGi sakit, akhir nya buat appointment nGan dentist. kate tutor welfare aku, it takes a few weeks to Get an appointment. so, aku pon call la smalam. pastu makcik yanG anGkat fon tu cakap "we'll call you tomorrow to confirm the date for your appointment". so, aku bajet dalam next week or somethinG la. skali, paGi ni dapat call, dia kate appointment aku kul 2petanG ni juGak. tak sanGka lak senanG nak dapat appointment. alhamdulillah... elok le. laGi pon 2malam sbelum tu, aku tak leh tido sebab sakit GiGi. hampeh tol. siap nanGis-nanGis laGi. tak tahan woo.. mase jumpe dokter tu [dr. anna marie smith-sempoi oranG nya], dia kate aku ada 2 pilihan. samada nak buat root canal [matikan akar] atau pon cabut. aku terinGat la Bob cakap kalo GiGi tu boleh diselamatkan, laGi baGus.. so, aku tanya la makcik dokter tu brapa harGa nya. skali dia cakap 300pounds. walah wei... mahal Gilos.. so, takde pilihan lain, aku terpaksa cabut. bayar la 10pounds. huhuhuu... setel masalah. kuranG satu GiGi.. nGeeee... apa leh buat. salah aku juGak sbelum datanG sini tak Gi tampal lubanG tu. huhuhu... takpe lah.. aaa.. tu je nak citer. penGalaman cabut GiGi kat UK. kehkeh...

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!