Sunday, June 26, 2005

happy as a hippo?

Image hosted by Photobucket.com
happy as a hiPpo?!
kejadah nya tu? ehek.. quoted from muneer :P happy ke skaranG? aGak arr.. smalam lpas balik keje, terus Gi asda. sebab nak beli blender. alih-alih, blender tader.. tapi takpe. sebab aku terjumpa nGan ex aku.. hah?! ex?! *Gelak Gedik* ex student daa.. si DYLAN. budak palinG nakal dalam kelas aku. sabar je laa... denGar citer dulu die penah tendanG cikGu kelas tu.. huish.. bebudak zaman skaranG. tapi.. dia still inGat kat aku.. "miss Rose..!!" dia panGGil. huh.. tak sanGka lak dia still inGat. rasa benGGa lak. haha.. hmm.. cuti skolah dah mula. shok ke? apsal aku tak rasa syok pon? aniiiih skali. maybe sebab kerja kot. so, rasa cam takda holiday ar. hmm.. takpa.. isnin [the week after] aku nGan sisters from 33 akan mem-berambus-kan diri ke manchester. yahoo!! tak sabar nya saya.. dah lama ashik denGar about manchester.. manshester united. akhir nya ada peluanG untuk jejakkan kaki ku yanG bersaiz 7 ke sana. kekeke.. janGan jeles ek, especially to CAPIQ. kahkah.. sure jeles Gila. hmmm.. mula nya plan nGan bebudak bila kat manchester tu nak drive ke ALTEN TOWERS [100Xbest dari GentinG]. tapi la plak.... abah ku tak kasik aku drive, lantas tidak menGhantar lesen memandu ku. takpe bah.. so, tatau la camne. lpas Gi manchester tu, akan juGak mem-berambus-kan diri ke cardiff. member sophie nak graduate. so, kitoranG temankan dia arr... alanG2, Gi le jenjalan kat cardiff skali. before that, akan stop kat london.. rindu london.. hek.. aaaa.. banyak juGak plan. sesi mem-berambus-kan diri dari plymouth akan mula dari 4julai sampai 11julai. sminGGu la juGak. hoh. kalo tak puas jalan juGak, tatau la aku. kehkeh.. ok la. tamau bebel bebanyak.. nak kene Gi masak. ari ni last day amir kat villaGe. so, kene masak special sket. haha.. special la sanGat. haa... dah nak peGi tu, janGan lak tak reti nak datNg jenGuk anak-anak yanG 5 oranG kat sini tau.. thanks for the PS2..!!!! meninGGalkan kesan yanG amat dalam skali dalam.. bukan dalam idup, tapi kat tanGan aku. hahaha.. habis mlecet. huhuhhhh... penat arr... *doooshh* merebahkan diri ke atas lantai dek kerana kpenatan yanG terlampau.. bofore that nak cakap "thank u so much for carinG me from a far, sayanG..!!"

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!