Tuesday, June 28, 2005

suatu hari nanti

Image hosted by Photobucket.com
Gambar ni, amik dari jiran sbelah rumah, eQin. terkenanG lak saat-saat nak mem-blah-kan diri ke sini. dalam otak hanya pikir satu je. "akhir nya sampai juGak saat ni.." ehek.. abis.. dah dekat 3 tahun dok tunGGu. sejak masuk IPBA, lecturer asyik cakap je pasal overseas.. selama 3 tahun Gak la kitoranG ni excited tak henGat. sampai naik bosan. sebab tu bila oranG tanya apa perasaan dapat peGi obersi, aku jawab je "biasa ja..". sebab dah tak excited sanGat dah. asyik dok cakap pasal menda tu sejak 3 tahun lepas. huhhh.. kiranya, sampai takda perasaan lah. haa.. Gitu lah. tapi bila tiba saat nak pisah nGan oranG yanG tersayanG. Allah je yanG tau saat tu. kuar juGak air mata aku nih.. kunun nya beberapa minGGu sbelum tu dah janji tanak nanGis. tak tertahan beb... huhuuu... Gambar yanG kat atas tu, di amik masa kitoranG nak masuk ke boardinG Gate. mase tu oranG luar tak leh masuk dah. tapi kan.. mase tu klakar sanGat. sebab tempat tu penuh nGan family kitoranG je. hehe.. deranG sumer ade kat aras atas. kitoranG kat bawah. rasa cam Glamor lak. sebab sambil jalan nak Gi naik ketapi mini ke kapal terbanG, sambil tu tak henti-henti flash camera nGan lambaian mak bapak serta kuarGa. aku inGat lagi masa tu aku sempat cakap kat sapa tah, "heh.. rasa pelik lak..." hehe.. memanG pelik pon. tapi.. tu lah. kenanGan yanG takkan dapat dilupakan seumur hidup aku. kenanGan yanG maniis.. mane laa tau kan.. esok-esok, aku lak nak nGantor anak aku Gi blajar kat obersi.. heheh.. mudah-mudahan... ok lah.. aku mau tiduran. cau..

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!