Friday, July 29, 2005

kenanGan si puteri 7..

ulek... mayanG di ulek..
ulek denGan jala.. jemala..


Image hosted by Photobucket.com
clock-wise from left: ziha, woo, shanu, leli, sal, sudi, linda,
farah, ecah, dodo, julie, amir.

the cast:
julie [puteri bonGsu]
amir [budak kampunG yanG penGsan]
sal + leli [puteri2]
sudi + shanu [puteri4]
linda + woo [puteri6]
ecah + ziha + huda + farah [Gadis kampunG]
dodo [bomoh]


"presentinG to you the Malaysians with their ulek mayanG dance..!!"
terus jantunG aku berdeGup nGan maha kencenG nya.. stress..!!
aaaa... dah nak start dah. huhu...

semua oranG stress sebab semua oranG nak baGi all out malam tu.
tapi, aku rasa aku stress sanGat sebab ni le 1st time ever in my life aku nari tarian tradisional. mase nak nari tu, dah le aku duk depan skali. nervous toksah cakap laa kan. pulak tu makcik nGan pakcik yang dok merakam movement aku tu btol2 buat aku rasa nervous. huhu.. rakam la oranG lain..!!

fortunately, everythinG went well. yeah..

we rawk that niGht.

persembahan yanG dinanti-nanti kan.

oranG2 CHILE nGan BRAZILIAN tu tak putus2 cakap kitoranG cantik. nGeeee....
thanks to eQin sebab buat kan costume.

well, that's that. was worth our time to practise and all.

dan tak dilupakan pada kenGkawan yanG nolonG buat jemput2 nak baGi tetamu makan. thank u ama, azraQ, huda, sophie..

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!