Thursday, August 18, 2005

ayuhh ke pesta kembanG api yok..!!

date : 17auGust2005
time : 2130
venue : barbican @ the hoe

it's an annual thinG.
the fireworks championship.
it was such a lovely eveninG. and the location. ohh so niceee..
pertandinGan bunGa api tu buat kat tepi laut. best sanGat.
sebab reflection cahaya tu cam terpantul kat laut
[cehh.. cam blajar pantulan dalam fizik lak]
tapi kann.. dia punya show takde laa brilliant fantastic mr lova lova..
pada aku, biase je.
tak leh tandinG yanG kita dok tenGok time merdaka or new year kat KLCC or bukit bintanG tu.
memanG tak leh celen arr..
but aGain. was fun to watch..


Image hosted by Photobucket.com
mentari di ufuk jinGGa. uhukkk.. perkenal kan. ini lah the hoe a.k.a smitten's tower. belanG-belanG cam lollipop.

Image hosted by Photobucket.com
nampak tak full moon tu? was really a beautiful scene. tak ruGi kuar malam tuh.

Image hosted by Photobucket.com
one of the fireworks captured. isk.. cun.

Image hosted by Photobucket.com
waaa....

Image hosted by Photobucket.com
aahh..

Image hosted by Photobucket.com
oooohhhh..

Image hosted by Photobucket.com
woww...

Image hosted by Photobucket.com
that's more like it..

Image hosted by Photobucket.com
sophiehastapronto skerr yG ni sebab kaler ijau

Image hosted by Photobucket.com
zaass..

sekian repot untuk ini hari. sedia kan payunG sbelum ujan.
ehek..

2 comments:

  1. sepet_kuku9:07 AM

    bunga api yang membuatkan hatikuu tak sabar nak rayeeee...selonokkknyeee...!!! hehehe =p

    ReplyDelete
  2. aiyakkk.. apsal laa sebot raya. sensitip u know.. uhukkk..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!