Wednesday, August 10, 2005

..kalo Feminin nyanyi balik

Image hosted by Photobucket.com
baru-baru ni aku TERdiscover satu website nih.
mase tu eQin dok sebok suh aku carikkan laGu 'kawan' by Ruhil Amani.
aku pon taip laa kat yahoo! search enGine tuh
"download lagu ruhil amani"
dalam banyak-banyak site yanG kuar, aku amik la site nih>>>
..::K-rex20XX~~ Laman Informasi Anda::..

mak aih.. bukan main banyak laGi laGu2 yanG leh donlod dari homepaGe dia. [setau aku, paGe2 yanG cam Gini kene block sebab cam illegal la kasik donlod laGu camtu] ..but, hell with that. banyak Gila laGu2 lama.. syok oo...

dalam banyak2 tu, ada laa laGu FEMININ. aku ni minat nGan Feminin dulu.. kira slalu ikut juGak laa perkembanGan deranG. skaranG takde laa.. tapi bila denGar balik laGu2 deranG, terimbau lah kenanGan2 silam zaman2 muda dulu.. uhukk..

pastu aku terfikir, best Gak kalo feminin nyanyi balik. ok ape deranG.. at least better than eLite. huhhh.. tu my personal opinion laa..

ni ada info sket laa pasal deranG.
kumpuLan raP remaja wanita peRtama
fEminin : album kompilasi


selain tu, sape nak donlod laGu2 melayu, ni haa ada satu laGi site. aku baru jumpa tadik...
Mp3 Dot My

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!