Monday, August 15, 2005

*(^_^)* subhanAllah_

Image hosted by Photobucket.com
amir melayan perasaan di Looe

this snap was taken a few weeks aGo. as you can see, its the seaside and it has nothinG to do with me. it was taken at a place named "Looe" [cara nak sebot -> loo]. i didnt join the trip and i reGret it. alot.

Gosh..!! would u just check out that blue ocean liQuid..!! plus, it was such a lovely day. you dont often Get such marvellous days like that in UK, you know. memanG untunG la koranG dapat peGi [referinG to eQin, Sophiehastapronto and amir]. isk.. aku jeles.

sape bilanG Gadis melayu tak cantik?? eh.. silap dialoG lak. sape bilanG area devon, especially plymouth, tak lawa?? huhuhh..

ari tu Dr.Fariza ada sebot yanG pantai kat St. Ives [1-2 hours drive from plymouth] is one of the most beautiful beaches in the world. ohh.. tinGin nye aku nak Gi tenGok. hmm.. takpe ah. nanti kak has nGan kak faizah datanG plymouth, leh usulkan kat bebudak bawak deranG Gi st. ives, atopon palinG koman bawak Gi Looe. heheh.. time tu exam dah abis, esaimen sumer dah anta. apa laGi? aku mau enjoy nGan dasyat nya. muahahaha... Gelak evil lak. ops..

ok laa.. aku mau titon. esok ada aGenda yanG memerlukan ketenGan dan kestabilan emosi. ada tutorial session nGan makcik Tracy Gilpin. u cause me pain, pompuan. aku benci ko. approach yanG ko Guna untuk lanGuaGe sapot cam hampeh.. patut pon bebudak sumer tak skerr ko. sib baik aku Gi kelas ko, tak nah pontenG. walopon aku menci ko, aku tetap Gi kelas ko. ko patot bersyukur. malanG nya ko tak reti nak bersyukur. so, Go to hell lah. malas dah aku nak cakap.

Aiseh..
terGelincir dari tajuk bloG lak. well, tu yanG terpendam kat jiwa i.. uhukkk.. hehe...
oranG2 kat Mesia, hope koranG sumer sehat. dah ade yanG berenti mrokok tak?
...lari.

2 comments:

  1. berhenti merokok? 'dia' kata nanti dia berhenti la... nanti.. nanti...

    wahai 'dia' tau tak merokok bleh sebabkan kurang 'power' ehem? haaaa... bebaik 'dia'...

    lariiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tu laa..
    kami tak larat nak habaq dah kat dia.
    nanti.. nanti..
    dan munGkin bila nanti. huhu...

    suka ati la..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!