Sunday, August 21, 2005

..tApi aku Gi fLambards

date : 21st auGust 2005
time : 0800-1700
venue : fLambards, corNwall
naik : bas kecik. sakit pinGGanG..

very the very last minute nye decision ar.
lusa exam.
berbelah baGi nak Gi fLambards atopon nak stadi dan wat esaimen.
akhir nya, Gi laa flambards.
bayor le £20.
heheh... was a 2 hour drive. slept the whole way.
smalam tido lambat maa.. so kira cover balik arr..
hmm..
basicallay, all in all, as a conclusion, in a nut shell, to summarize.. [ayat2 esaimen] memanG besh arr flambards tu. kira nya, berbaloi arr £20. dapat patonG besaq lak tu. besh nyerrr... hehe..


Image hosted by Photobucket.com
stelah denGan jaya nya tido dalam bas, aku pon sampai laa ke fLambards.

Image hosted by Photobucket.com
aimk Gamba nGan beruanG fLambard. tak inGat arr nama dia..

Image hosted by Photobucket.com
tanpa membuanG masa, kami pon menGGila nGan "thrill rides"

Image hosted by Photobucket.com
roller coaster ada. tapi menGhampa kan..

Image hosted by Photobucket.com
layan Go-kart skejap ah.. lama tak drive..

Image hosted by Photobucket.com
pastu naik "thunder bolt" lak.. penin.. uwekkk...!!!

Image hosted by Photobucket.com
dah penin tu, amik laa Gamba lak. nicee flowers...

Image hosted by Photobucket.com
lepas dah tak penin, try my luck kat Game ni. shoot 2 balls in and u Get a toy. yeehaa..!!

Image hosted by Photobucket.com
walopon kat mesia ada, kat sini aku berpeluanG untuk peGanG itu kambenG. cute dan jinak. baek nya.. Geram aku..

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!