Monday, August 22, 2005

votes based on???

Image hosted by Photobucket.com toLak Image hosted by Photobucket.com = final 6

aa.. kali ni nak cakap pasal malaysian idol lak ah...
selama ni dok tenGok online je.
tu pon dok harap kat SAL donlod clip-clip sumer..
smalam sbelum dan slepas dinner, lepak kat bilek dia sat.
tenGok clip-clip itu.
Xerra dah kuar.
tapi yanG pelik nya, apsal dia kuar ekk..
padahal performance dia malam tu best.
second best kalo tak silap aku..
dia nyanyi laGu "ku mohon" sheila majid.
tapi, dapat bottom three, and Got voted out.
shian Gak arr..
emmm... shian Gak nenGok faizull nyanyi nGan linanGan air mata.
menGhayati laGu tu yanG ada kene menGena nGan kisah idup dia.
personally, roslan was kinda harsh laa..
iskk..isk..
ape2 pon, best arr...
minGGu ni sape kuar ek.
rase nye danial kuar tak?
huhu..
or maybe ash.
nita best, farah pon best..
ahh sumer best ah.
me vote ADAM. yehhh¬

2 comments:

  1. sbb xerra terkeluar kerana peminat dia tak vote dia. dok ingat org lain dah vote dan org lain pun pk mcm tu. faizull ada strong fans, so dia selamat.

    lagipun xerra ada buat onar skit selepas theater elimination. hehehhe..

    eh kat plymouth pun ada 8tv ke?

    ReplyDelete
  2. takde.. huhu.. tgk intenet je. dok harap org ada upload kat net utk kami donload kan.. sadis..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!