Thursday, September 15, 2005

cheriSh evEry mOment iN yOur liFe. i wiLL ;-)

there's indeed no place better than home. common.. who can lie?
wantinG to Go to the outside werld.
livinG life as you want it.
try to live on your own two feet.
free from parents.
..now. that's the Greatest mistakes of all times
well.. i never was excited to part from me family and me home. nope. never was.
bila sedara mara tanya "syok dak boleh pi dok sana?", jawapan yanG aku baGi tetap sama. "boleh laa..."
hehe..
bukan tak bersyukur, cuma lebih suka berkepit bawah ketiak mak. haha..
apa-apa pon, home sweet home. tapi, laGi berapa ari laGi dah nak kene blah dah. kembali ke dunia barat. alaa.. setahun lebih je laGi. kan? lepas tu, boleh laa balik for Gud. cant wait..
i just wanna say THANKS to frens yanG sudi luanG masa jumpa aku. wish that we could do it more often. mwaahh..!!!! koranG take care ya.. tenGkiu kak tatty, abG azwan, ruDi, GbuM, nEena, naZa & aweks.
ada plak seseoranG tu.. korban masa, tenaGa, $$$ sebab aku.. *(-_<)*
thank u so much..!! nope. u indeed deserve more than thanks. tapi sori laaa... coz i didnt brinG back anythinG for u. ntah camne laa leh lupa kat awak soranG ni... huhu... a thousand appoloGies. my bad. but i promised to brinG u some of mama's karipap kan? hehe.. kanG suh wahidah GorenG ek.. haha..
ok laaa.. saje je nak hapdet coz lama bloG terbiar berabuk. thanks laa coz koranG pon datanG jenGok bloG aku ni.. isk..isk..
i lap u. i lap u..!!
..and u Guys in plymouth. nanti amik aku kat Brighten side ekk.. hehe.. kul 2am tau. huhu.. i mish u Guys so much..!! McWoo, eQin, sOphiehastaprOnto, saL, amiR, dOcter..
*lebih-lebih lak aku. cam nak terima award lak.
ok lahh.. i had fun here back at home and i will make sure i have fun once i hit the Grounds of enGland.

4 comments:

  1. Anonymous4:32 AM

    A fantastic blog. Keep it up. Here's the resolve a lot of people are searching for; how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

    ReplyDelete
  2. i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

    ReplyDelete
  3. nnt jgn lupa beli rempah ratus buat bekal kat sana. hehehehe...

    ReplyDelete
  4. haha... sblum kak tatty habaQ, beG kami ni dah penuh dah pon nGan laksa, ketupat mini, daun kesom pon ada..!! ni semua anGkara mama ku. huhu... berat beG oo..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!