Monday, September 26, 2005

nEtball + jUniors = strEss ??

Image hosted by Photobucket.com
anGin, akan ku bawa bahtera ku
kemana mahu ku>>


petanG ni aku nak apdet bloG.
yep.. aku nekad.
apa laGi yanG bleh aku buat pon. dah laa tak Gi kelas tadi. heheh..
dasar pemalas. alaa.. bukannya kelas pon. briefinG je.
anyways, why listen to somethinG you already know. ye tak? ecehh..
ari tu dah apdet bloG dah. tinGGal nak tekan butanG "publish" je laGi.
pastu ada oranG pinjam lektop skijaps.
accidently, dia Gi tutop window bloG aku.
lalu punah laa seGala apdet aku itu. huhu..

selsema aku yanG dah berusia 2weeks ini hampir baik. ubat dah abis. so, aku hanya berGantunG pada air tap water.
"banyakkan minum air kosonG, leli"
tersanGatlah ramai oranG pesan camtu kat aku. heheh..
termasuk lah sue makcik cleaner. haha..
ye la.. ye laa.. jap Gi aku minum. promise.

what's new? ohh.. kitoranG nak tubuhkan team netball untuk nak lawan kat NOTT's GAME nanti. sbenar nye saje je nak hantar team. supaya ada alasan leh Gi sane. heheh.. tapi, alanG-alanG dah ada banyak player netball yanG berbakat sperti SAL, LINDA, ECAH, JULIE nak train bebetol. "at least sampai semi-final", kate sal. huhu..

aku tak penah main netball. and i dunno anythinG. tapi, nak sapot memember nye pasal, aku pon turut join. ala.. kalo tak join sapa laGi nak join. ye tak? bukannya ramai pon bebudak.
we only have 25 of us malaysian. sanGat sikit.
nanti junior datanG, jaGa laaa koranG. yanG pasti, koranG akan jadik manGsa buli. nGahahaha.. sumer nye koranG kene handle.
1. international nite ke..
2. trip ke..
3. nak buat sports team ke..
4. raya ke..
5. merdeka ke..
6. ape function sumer nak suh koranG handle. nGahahaha... >:D

keji Gilak. tapi tu laaa.. penat tau. harap-harap para junior yanG baik hati [ye ket?] akan dapat membantu sedikit sebanyak bila deranG datanG nanti. janGan jadik bodo sombonG dah ar..
sebab tu laa kebanyakkan senior tak sker junior. sebab tak respek, rileks dan respon. hahaha..
tak ah. sebab sesetenGah junior yanG tak reti nak "men-junior kan" diri deranG. tapi skaranG ni, it's a two way communication. seniors pon kena laa saspek dan respek pada junior. as the sayinG says 'respect is earned, not Given'.

well, so much for netball n juniors. tu je apdet utk kali ni. i'll write aGain when i feel anGry. heheh... till then, cau cincau cendol [cendol kat stesen teksi sG petani sdaps tau. ari tu aku makan. cobalah..!! :P]
Image hosted by Photobucket.com

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!