Monday, October 03, 2005

kisah di ambanG ramaDhan..


nothinG much to write `ere.
malam ni ada praktis dikir. actually, nak bincanG nGan bebudak samada dioranG nak buat dikir atau benda lain untuk international niGht [3rd time this year. *siGhs*]. so, malam ni nak bincanG dulu, lpas ni baru boleh start praktis.

alamak.. sempat ke? laGi 3 ari jek laGi. 6th October. ari ni dah 3rd October. huhu.. sebot pasal tu, terinGat lak kat Malaysia rabu ni puasa..

kalo tak salah, kitoranG puasa esok. sebab UK ikot saudi arabia. huhu... kitoranG puasa n raya dulu laa ek? kekeke..

kat sini, nak ucap kan selamat menyambut kedatanGan bulan yanG mulia, bulan ramadhan. selamat menjalani ibadah puasa. berpuasa lah denGan hati yanG ikhlas kerana-Nya.

oh yeh.. ini dia lapOran dinner smalam>>
date: yesterday
time: lepas maGhrib
venue: dininG hall marjOn


last niGht's dinner was a welcome party to all for Malaysian students. besides that, it is also to welcome 2 of our lecturers [hJ. kamar & mr. nG] to plymouth. they will be stayinG here for the next 2 weeks. it's always a pleasure to have someone from home to come and visit. we should do it more often, ya know. ehek..

ohh.. did i mention that we had to prepare the dishes ourselves?? shanu was incharGe of the whole thinG. let's all Give her a biG clap, people. she did a Great job.

well, that's about it. chill Out..

Image hosted by Photobucket.com
ahlil-ahlil MAmarjOn

Image hosted by Photobucket.com
esOk posa, mkn bnyk2!!

Image hosted by Photobucket.com
besday allen lpas dinner

1 comment:

  1. Anonymous6:52 PM

    Your blog is great If you like adult movies, then check out free adult videos Where to find free adult videos

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!