Monday, November 28, 2005

hmm.. hari ni?

assalamualaikum
respected judGes and fello frens :P




saya tenGah masak ni.
jap laGi abG awoks nak balik.
tapi sempat laGi tulih entry dalam bloG saya.
hehe..

paGi tadi masa banGun tido,
raba-raba kepala,
ada benjolon kat kepala.
ada la sebesaQ ibu jari.
rasa cam flower-horn plak.

akhir-akhir ni kulit sanGat sensitip.
takpa. biar kulit sensitip.
janGan diri yanG terlebih-lebih sensitip.
nanti oranG meluat kat kita.

back to the kulit.
doc cakap allerGy reaction.
munGkin esok peGi klinik. kot.
munGkin laa.
tapi rasa cam malas jek.


huhu.
Gi submit assiGnment paGi tadi.
malas Gila.
rasa cam sakit.
tapi tak.
nampak cam sakit.
tapi tak.
so, alhamdulillah.

esok nak anta abanG woo balik USA.
nope. tak anta sampai US.
anta sampai stesen bas je.
apa kes.

ok lah.
apdet harian.
nak Gi next door.
cau sinci..

ooohh. lupa nak cerita.
ari tu bawak abG woo Gi stonehenGe.
besh Gak ar.
teruja tenGok bebatu itu.
hehe.

6 comments:

  1. erk! kepala benjol?
    me pun sejak 2 menjak ni badan gatal-gatal. benci betul. kata salah makan, lama dah tak makan mushroom ngan seafood. baju kotor mustahil.. basuh baju ngan air panas... benci betul... balik kerja kena mandi, else jadi macam beruk.. uk uk uk! hehhehe...

    ReplyDelete
  2. tu ar..
    apa kes la dok Gatal badan.
    uu..
    tapi alhamdulillah lah
    sebab skaranG dah berkuranGan.
    yeah.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6:02 PM

    abe balik doh...huhu...
    woo

    ReplyDelete
  4. uuuuuu...
    abe..
    uuu..
    abe..

    ReplyDelete
  5. abe ni A BEAR ke.. ABANG? musykil...

    ReplyDelete
  6. abanG nye si awoks ni.
    huhu..
    dia dah balik US.
    abe..
    uu..
    abe..
    nGeee..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!