Wednesday, December 07, 2005

best jugak ek..

assalamualaikum
member-member yanG bizi
member-member yanG tak bizi



kabare?
semua sehat ek?
tak kot.
sebab denGar-denGar
ramai yanG sakit.
minum air pastu makan obat ya?
hehe.

anyways,
am currently hooked to a story book.
shouldnt i be readinG articles and books
about TEACHING ENGLISH TO YOUNG LEARNERS?
well at least i'm readinG
riGht?

it's a thick book i borrowed from Amir.
the chronicles of narnia.

tak lama laGi akan kuar kat cinema.
tenGok tau.
sebab walaupon baru baca tak sampai sparuh,
cerita ni sanGat best.
ala-ala LOTR.
tapi versi kanak-kanak ar.

kalau saya kat Malaysia skaranG,
sure akan bawak liana Gi tenGok cerita ni.
huhu.

ok lah.
tu je hapdet stakat ni.
banyak kerja kena buat.
tapi saya rilek je :P
teruk btol.
sejuk ar.
otak beku :P
haha.
ok la.
take care, ya'all.

6 comments:

  1. Dah baca,suka sangat. Ingat esok(ari ni) nak g tengok aaa.. hehehehe. If x demam teruk.. huk huk..

    ReplyDelete
  2. waa..
    aku kena tunGGu next week baru bleh tenGok.
    kalo tenGok lpas exam, nikmat dia lebih terasa :P.
    hehe.

    ReplyDelete
  3. besh ka citer narnia neh... hebat btul promosi dia.... awal tahun 2005 dah mula... klu besh habaq lar ya.

    ReplyDelete
  4. ye ke?
    pasal promosi tu, tak pasti la.
    tapi dah berapa kali tgk snipit kat cinema.
    and then dah baca buku dia.
    for some it miGht just be another christmas movie.
    but for someone who enjoys fairytales, like meself, u'll find it excitinG.

    ReplyDelete
  5. woit...cepat la abiskan! aku plak.. ishh aku yg sebut nak baca buku tu...ko plak yg dapat dulu..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!