Friday, December 09, 2005

the good and the absence of it.

assalamualaikum
dear, dear friends.



haloh. haloh haloh :P
how's life treatinG you people.

i once read this forwarded email.
the topic had somethinG to do with spiritual.

it's about people who dont really believe in God.
sayinG that God is the creator of evil.
then somebody else said that
there is no such thing as evil.
evil is the name Given
for the absence of Good.
its sort of the same concept as dark.

we all know that
dark is the absence of liGht.
dont we?
so much for learninG science in primary edu.
Gee.. thanks.

haha.
Gosh.
apa yanG saya merapu ni?
sbenar nya, ada sdikit stress
sebab exam dah nak dekat.
pressure skit.
sebab exam yanG lepas berjaya score.
tapi.
tak tau macam mana saya boleh score.
sebab saya ni study tak consistent.
kalo rajin, study.
kalo tak, haram la.
jadi kalau boleh exam kali ni
nak maintain A tu.
tapi cam tak confident.
huhu.
panic.
panic.
panic room :P

tarik napas
...
lepas
...
rileks, leli.
nGaa..!!

hehe.
takpa.
kalau kita usaha, ikhtiar, berdoa.
serahkan yanG lain pada Allah.
kalau tak dapat A
bukan rejeki saya la.
kan?
nGaa..!!

ok lah.
please baGi kata-kata peranGsanG.
i'm feel Quite down.
walaupon saya tampak cool B)

kenGkawan yanG stadi sama saya,
smoGa kita semua berjaya.










these slippers are made for walkinG.
nGahaha.

2 comments:

  1. panic.

    is that your adjective? i'm panic too. but what am i doin here? nGaaaaaaaaaa..

    i want home. me home. me home. [erk, not my ham yer..]

    ReplyDelete
  2. ahahah...
    my ham
    my ham
    my ham..!!!

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!