Friday, December 16, 2005

masa untuk joli katak

nGahaha..
pada saat ini.
pukol 1.47 paGi,
saya dah siapkan semua assiGnment.
:)
jadi,
esok nak peGi town.
nak shopinG skit.
pastu amir nak blanje tenGok wayanG.
saya nak tenGok 2 cerita.
1. Narnia
2. exorcism of emily rose.
tapi amir cakap dia blanje satu jek.
mekasih laaaa.
susah susah jek :p

aaaahhhhhhh..
lapanG nya fikiran.
exam dah lepas.
assiGnment semua dah hantar.
kali ni otak menjadi wenG.
slalu nya ok je.
takda la nak pressure.
tapi kali ni
ada sikit lain la plak.
mana nak cope nGan kelas.
mana nak cope nGan assiGnment.
mana nak cope nGan beronGGenG laGi.
huhu.

just want to saya
thanks
to shupie + eQin.
sebab koranG concern nGan tahap ke-blur-an saya.
ntah la.
tetibe je otak henG smalam.
macam kompiter lak bleh henG.

hoh.
apa kelas cakap pasal assiGnment masa cuti nih.
:P
haha.
selasa ni saya akan mula berjalan.
sampai laa tahun depan.
hui.
nak join proGram Syurah Muslimun kat scotland.
yippee.
leh main ski.
hehe.
selain tu.
Gi london sebab ada proGram BTN lak.
memacam proGram ilmiah la plak.

ok la.
badan dah hoyonG hayanG dah ni.
cam amik dadah plak.
alamak.
katil sudah panGGil.
baek lah.
saya datanG sekaranG juGak.

take care koranG..
dont drink and drive :P


oh ya.
main godtower dah proGress ke level 12.
nGahaha..

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!