Monday, January 09, 2006

grow up, kids. or else.

heh.
i have less than 15minutes to update.
sebab nak Gi tinjau skolah sat laGi.

last few days,
i felt extremely annoyed
with this kid in my former maktab.
postinG silly posts on the bulletin board of friendster.
Gosh.
all. or most of his posts
are assaults to our maktab.
complaininG about our scholar money.
yanG slalu masuk lambat tu.
that's not the first time he [oops] posted sumthinG silly like that.
so, i Got quite annoyed.
and i did Gave him a sound.

rilek ar bro.
bukan koranG je yanG menGhadapi masalah tu.
seluruh umat IPBA ada problem tu.
apahal lak ko nak bisinG nih?
hish.

bersyukurla dapat scholar.
kalo tak dapat adakah ko mampu nak blajar overseas?
hah?
jawat. jawat.
janGan tak jawat.

terlalu siot la budak tu.
bila oranG komen pasal post dia tu,
dok bisinG cakap
yanG dia punya sukahati la nak tulis apa.
pendapat dia and so on.
___news flash.
ni haku pon nak tulis pendapat aku juGak.
aa.
ish.

one advice.
use ur brain, kid.
u can do better than that.
:)
believe in urself.
haha.

alahai.
takpe lah.
nanti ko dah datanG marjon,
akan ku sekolah kan ko.
ye?
huhu.


irritated.
p/s janGan ko nak bisinG kat sini lak.
ni bloG haku. aku punya sker ar.
hehe.
emosi lak aku
peace.

5 comments:

  1. ngaaa...hangin gak kat dat lil fellow,mmg sah nak kena tarbiyyah bile mai marjon nanti nih..jom kite 'skool'kan dia yuk..yoshhh!!

    ReplyDelete
  2. hoh.
    memanG nak kene tarbiyyah.

    ReplyDelete
  3. ahaha.

    well. aku rase normal kot among scholarship older,

    budak2 telekom batch aku ni pun. takleh duit masuk lambat sket.

    kejap2 call encikasim *officer yg handle budak2 skoler mmu*

    kesian dia. huuhuhuhu. siap penah pesan kat kawan aku soh ckp kat budak2 lain stop calling him.

    aku mcm tak peduli sgt, mebi psl parents aku kasi duit monthly without fail kot.

    tapi kowang lain ah kot. duduk kat bumi lain.

    ah! aku terblog lagi kat sini. =p

    ReplyDelete
  4. alamak. typo.

    maksud saye. scholarship holder. =p

    and lupe nk ckp jugak.

    saye sgt menyokong anda. sape2 yg suke nag yg bukan2 kat buletin bod dgn kadar yg sgt kerap tu adelah attention seeker yg agak loser.

    ReplyDelete
  5. oh. i so aGree.
    rilek ar.
    kan?
    hidup perlu chill.
    nGahaa..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!