Saturday, January 21, 2006

hantu mIRC ^(0_o)^

mIRC.
koranG semua mesti familiar nGan bende ni kan.
bende?! hina nya..
hohoho.

mInternet Relay Chat proGram.
ada hantu oo.
skali tersanGkut,
terinGat-inGat selalu.
:P

terinGat pulak zaman muda-mudi dulu.
pantanG ada peluanG,
nak online je kat IRC.

berabis duit pon tak kesah.
janji boleh online.
kat CC ke.
kat rumah ke.
kat kelas computer pon jadik..!!
betuah punya cikGu komputer.
ada ke patut benarkan student online kat skolah.

huhu.

mIRC..mIRC..
sebab benda ni laa bill tlepon naik sampai RM200.
sebab nak chat nGan hantu-hantu IRC
sanGGup tido pukul 4paGi.
pelik nye, tak nGantok plak tu.
ish. ish. ish.

kalo nak suh stadi sampai 4paGi,
janGan harap laa.
hohoho.

tapi yanG best nya,
boleh kenal denGan raaaamaaaai oranG.
macam-macam jenis oranG.
tapi kalo nak tenGok laGi ramai jenis oranG,
datanG IPBA. laGi best.

yanG nickname tah hape-hape.
yanG memanG berniat jahat.
yanG memanG ikhlas nak berkawan.
wait.. ada ke? :P
yanG kerja kat CC.
yanG chattinG kat CC.
yanG dah tua banGka.
yanG masih berhinGus.
yanG mak jan.
yanG cuti semester.
that's me..!!

hehe.
best.
sapa cakap mIRC tak best?
benda yanG meleka kan memanG la best.
haha.

koranG takde kisah mIRC ke?
ada kan..
aaa.
hehe.

5 comments:

  1. kisahnye begini..

    "hi,leh kenal?"
    "asl?"
    "gtg" (dulu tak phm maksud ni, igt org tu mencarut)
    "LOL" (igt orang tu tak phm lawak yg kita buat)"
    "xoxo"(menda nih??bdk ni msti takde idea nak type ape)

    ++ tiba2 terer gunakan command2 irc, guna skript kalo nak lagi canggih, leh bagi bunga2 kat orang.. tulisan kaler2..

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    all those short forms ek.
    bekenG betol aku kalo oranG pm kita
    terus tanya ASL.
    dem.
    creative la skit.
    ye tak?
    hohoho.

    hobi masa chattinG dulu ialah
    slap oranG lain.
    mizzleli slaps pinky with a big trout

    nGahaha..
    terkenanG..

    ReplyDelete
  3. haha.

    ASL trademark irc

    =p

    well aku start irc masa form 1 kot. benti masa naik form 4. sbb bosan.

    pastu tak salah aku. aku stat icq ke ape tah. tak hingat. after fom 5. pastu windows messenger.

    YM? aku start guna masa kat diploma. =p

    ReplyDelete
  4. perGh.
    pemerinGkatan yanG sistematik.
    nGahaha.

    senario biasa:
    putra_malaya:akum
    mistikus:wsalam
    putra_malaya: a/s/l plz
    mistikus: 28
    mistikus: f
    mistikus: vietnam
    putra_malaya: n

    nGahaha..

    ReplyDelete
  5. hahahahahahahahaha

    *gelak golek2*

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!