Monday, January 30, 2006

hari ini dalam skolah

ahh.
hari ini rasa cam best lak dekat sekolah.
munGkin sebab ..
1) tak ada sex education tenGok oranG beranak.
2) tak tenGok video jesus untuk ke sekian kali nya.

ahaha.
rasa nya dah mula betul-betul serasi denGan sekolah kot.
munGkin sebab tu la.
bebudak pon dah boleh sebut nama saya denGan betol.
miss Laili.

kali ni tak Guna miss Rose ye.
saje je nak test bebudak ni.
boleh ke tidak nak sebut nama melayu.
boleh rupa nya.
pandai juGak koranG keraskan lidah ek.
laGi pun hari tu ada nGajar bahasa Malaysia kat bebudak ni.
boleh juGak.
eh. koranG amik tuition bahasa ke?
semua yanG aku ajar boleh jek.


esok masuk kelas miss Ripleys believe it or not.
dan yanG palinG best tu sebab esok ada PE.
yey. leh main dalam sejuk.
bebudak tu pon nampak rilek je.
pakai seluar pendek main kat luar.
eh. koranG tak sejuk ke?
tapi hari tu ada juGak terdenGar seoranG budak ni cakap
"arGh..!! i'm freezinG..!!"
reti pulak ko nak sejuk eh.

yanG kat Malaysia tu tenGah bercuti ek.
yanG kat Wilayah laGi best ye?
cuti berderet-deret.
huhu.
selamat laa bercuti.
happy new year 1427.

ok la.
untuk menjadi cikGu yanG sehat
dan tak menGuap dalam kelas,
kita harus lah tidur awal.
denGar tu ziha.
ok la.
camat malam.
eat well, people.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!