Sunday, January 22, 2006

wowowo.. you know me??

ahaha.
tadi dapat frenster testimonial dari junior saya.
jija a.k.a jaime.
jaime akan peGi ke australia next month.
maybe sebab tu dia peGi ke ex-skool kitoranG.
dan di situ lah seGala nya bermula.
____nuff said about jija.














perGh.
macam mana pn. hafidzoh tu boleh inGat saya laGi ek.
ajaib sunGGuh.
saya ni..
bukan lah top student.
kekadanG tu, nama pon cikGu tak inGat.
budak invisible kat skolah.
pandai dalam subject pon tidak.
nakal sanGat pon tak.
kuanG ajaQ pon tak da la sanGat.
:P :P :P
stenGah student cikGu inGat sebab kenakalan dia.

hmm.
tapi abah saya penah jadik timb. yG dipertua PIBG skolah.
sebab tu ke dia inGat saya?
kalo Gitu,
dia inGat kat bapak saya je lah.
hohoho.

__jija nya testi ni buat saya terinGat
masa skolah dulu.
banyak cikGu yanG kepoh.
boleh buat persatuan Guru-Guru kepoh.
kepoh sesanGat pasal hal student.
even counselor skolah pon Gitu.
bayanG kan.
student punya laa menaruh kepercayaan pada cikGu counselor tu,
sebab tu sanGGup berkonGsi masalah denGan counselor.
si counselor ni plak akan kepoh dekat persatuan Guru-Guru kepoh.
boleh ke Gitu?

bila pandanG balik kat zaman skolah,
rasa cam ia satu penGajaran melalui penGalaman yanG sanGat berGuna.
wow. ayat bombastik.
berGuna supaya saya dapat belajar dari persatuan cikGu-cikGu kepoh tu.
belajar untuk tidak menjadi sperti mereka.
learn to respect students so that i Gain their respect towards me.
pentinG tuh..

dem.
lately banyak cakap pasal hal-hal ke-Guru-an.
looks like this 6 years course made an impact in my life.
duh.

well.
tu lah tu.
Quote "learn to respect students so that i Gain their respect towards me."
bukan apply untuk cikGu cikGu je.
malah, untuk semua.
yah..!!
kedah maju 2010..!!

(^_^)

4 comments:

  1. berckp psl cikgu kaunseling.

    apesal cikgu2 kaunseling ni mcm tu ah.

    kat skolah aku pun.

    hahhahaha. tapi dok kene teow ngan budak2 kelas aku

    kitowang kalo nk ponteng kelas. slalu aa buat2 ade masalah2. pastu gado2. then pi konon2 setel kat bilik cikgu kaunseling. padahal bukan gado betul2 pun. saje. hahaha

    tektik ponteng kelas. =p

    ReplyDelete
  2. ceh.
    tektik baru tu.
    aku tak penah denGar.

    eh, cikGu kaunselinG ko pon Gitu ke?
    aku rasa cikGu kaunselinG ni kene kaunselinG la.
    hoh.
    ada ke patut.
    eh, mini super bike camne?
    hebat ah.
    kalo aku naik kanG tak pancit ke tayar??
    kuikuikui.

    ReplyDelete
  3. tu lah. mari kaunseling cikgu kaunseling. hahaha

    tak test lagi la mini superbike tu

    aku sok sebok kemas umah je sehari suntuk. sob sob

    ReplyDelete
  4. hari ni major cleaninG day ke?
    [cam dalam citer full house lak].
    hohoho..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!