Monday, February 13, 2006

di corong lorong yang lohong..

hai korunks [pinjam style puchonG].
sehat kah?
saya sedikit kepenatan.
sebab banyak benda nak kena buat.
koranG pon tak berminat nak tau kan.
so, tak yah cerita la.

kali ni nak cerita pasal perasaanG
masa amik junior kat heathrow
a few days back.

wow. dah setahun.
wow. tak sedar masa berlalu.
wow. dah nak balik.
wow. apsal aku balik laGi summer ni?
wow.

nGahaha.
a funny kind of sensation happened to me
while i was at the airport.
tah la.
susah nak describe.
susah nak imaGine yanG setahun yanG lalu,
saya + laGi 24 almost innocent younGsters came to UK for the first time.
lalu loronG yanG sama kat arrival nya tempat tu.

it was almost like i could see myself walkinG throuGh.
huhu. klasik.

hmm.tapi sakit kaki ar.
dok berdiri kat situ 2jam.
oi, junior. blanja la makan ke hape ke.
cakap la tenGkiu ke, i miss u too ke.
ni hapa pon tarak.
cit.

sib baik akak koranG yanG soranG ni baik.
tak kutuk belakanG, cuma kutuk tetepi jek.
nGeheheh.
takde laa..
kalau koranG mesraaaa nGan kitoranG,
kitoranG takde hal.
janGan la 'stakap' sanGat. [read: stuck-up]
mind that.

heh.
apasal aku dok bebel kat junior ni.
apa aku dah takda keje lain?
hmm?!

ok la. nak cau dulu.
nak pikir pasal dikir barat.
nak kena buat sesuatu yanG da'bomb.
*nGeliat*

Gua cau dulu.
roGer + out.

3 comments:

  1. berdiri 2 jam??
    huiyoo..senaman kaki tuh*hehe*
    yup..yup..
    Junior mari sudah!!
    WelKom abis kite2 nih ek..
    Siap JeTLag malam dinner x leh tido
    haru betul la..

    Sentuh bab junior nih
    rasenye kurang 'mesra alam'ckit..
    btul cik Leli..
    buang2 'stakap'tu jauh2..
    ooo..junior2-ku..
    senyum-senyum la ckit..
    kan chomey kalau senyum tuh..
    aisehmen
    *kantoi aku x ingat pun name junior..huhu*

    Dikir barat da'boom??
    cayalah..ade plan mantap ke??
    share2 nanti ek..
    kiteorg tunggu!!!!

    ReplyDelete
  2. berdiri 2 jam??
    huiyoo..senaman kaki tuh*hehe*
    yup..yup..
    Junior mari sudah!!
    WelKom abis kite2 nih ek..
    Siap JeTLag malam dinner x leh tido
    haru betul la..

    Sentuh bab junior nih
    rasenye kurang 'mesra alam'ckit..
    btul cik Leli..
    buang2 'stakap'tu jauh2..
    ooo..junior2-ku..
    senyum-senyum la ckit..
    kan chomey kalau senyum tuh..
    aisehmen
    *kantoi aku x ingat pun name junior..huhu*

    Dikir barat da'boom??
    cayalah..ade plan mantap ke??
    share2 nanti ek..
    kiteorg tunggu!!!!

    ReplyDelete
  3. apsal laaa ko balas bebanyak nih.
    heheh..
    dikir barat harus laa da bomb.
    akan diusahakan.
    dan pasti kan koranG sapot tau.
    fiGhtto-owh..!!

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!