Thursday, February 02, 2006

je detest..!!!!

yah.
bebudak marjon sure familiar nGan bendalah ni.
hoh.
i hate it.
i hate it..!!
semenjak dua menjak ni,
server marjon menjadi semakin benGonG.
macam last year.
apa pasal ntah.
nak kata computinG services tenGah berusaha denGan tekun
nak buat wireless kat students villaGe,
takde plak.
huh.
menanam balanG Gula di tepi bibir sunGGuh.
hadoi laa.

bila nampak je muka budak yanG dok senGih cam baGus tu
[rujuk Gambarajah di atas],
ish. sakit betol hati.
kalo skejap takpe.
ni tenGah kita dok surf.
[ada yanG lenGkap berpakaian surfinG ketika nak surf intenet ye.]
dia bleh dok terkebil-kebil.
yahhh..!!

nak bakar server marjon
kanG lanGsunG takde intenet.
padan muka sumer oranG.
denGan muka aku skali.
huhu.
adoi la.
menGuji kesabaran sunGGuh.

tapi bila kesabaran itu GaGal dikawal,
mouse menjadi manGsa keadaan
dan akan dihempap-hempap ke meja.
kesian mouse.
huhu.
betol la server marjon ni.
menGajar insan untuk menGawal kesabaran.
hohoho.
i love marjon.

4 comments:

  1. sabarla wahai insan...sabar tu sebahagian dari iman! hehehe..

    lek arr..cam tak biasa lak server tu menggila...mujur ada internet. kat ipba nanti terus takde..apa nak kata??

    lenkali kalau dia sengih kat ko..ko sengih la balik. mesti ko tak marah! love u sis!!

    ReplyDelete
  2. kalo aku senGih kat dia balik,
    mesti dia cakap
    "woi..!! you Gila ka?"
    huhu.
    ipba?
    tidak..!!

    ReplyDelete
  3. wakakaakkakakaakkakakaa

    berpakaian surfing ketika surf.....
    macam kenal jek sape.

    ekekekkeee..
    erk?!
    bOaaaaaaaaaaaaaaaaaaK!

    ReplyDelete
  4. nGeheh..
    tau takpe.
    tempe tak mau..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!