Friday, February 10, 2006

"leli, aku nak duit", dompet ku berkata dengan selamba.

hai koranG.
koranG sehat kan?
semua makan cukop kan?
nGahaha.

isu duit biasiswa >>>>£££
setelah berjaya menarik simpati
dari beberapa badan bukan kerajaan
ada laa dalam 2-3 oranG offer nak hulurkan wanG pendahuluan.
haha. tima acih la.
tima acih bebanyak.
tapi saya masih laGi berdiri di sini.
[berdirinya saya disini untuk menekanGkanG..]

tima acih juGak la kat bebudak cokelet day.
sebab benarkan pembeli-pembeli dari IPBA
berutanG terlebih dulu.
haha. koranG memanG werld.
nak makan cokelet nye pasal sanGGup berutanG.
..dan kak fiza.
cian dia meredah kesejukan di malam hari
tapi tak dapat nak kutip sen dari kitoranG.
sebab apa?
"pasal oranG biasiswa belom masukkan duwet..!!"

ahah. takmo lah kecoh pasal duit nih.
kanG ada lak yanG over cam sesetenGah tu.
maki hamun sana sini sebab duit RINGGIT dia lom masuk.
heh. kisah klasik tu.

esok saya Gi london.
nak amik bebudak junior yanG dikasihi.
[..lari Gi toilet dulu]
saja je laa.
nak keluar Gi town takda duit.
kanG tak keluar lanGusnG dari rumah sanGap pulak.
so, ikut je la rombonGan sambut juniors tu.
dapat juGak keluar jenjalan.
free plak tu. heh.
silap ari bulan, dapat air kotak free.
mana laa tau.
*winkwink*

sebenarnya banyak benda yanG saya nak cakap / taip.
[bukan taib aaa. mind that :P]
tapi simpan la untuk esok esok lak.
kanG kalau cakap semua hari ni,
dah takda benda nak cakap esok lak.
tak Gitu?

okies.
nak ucap "Get well soon..!!" pada miss ciken pops a.k.a freespeed.
aku belom melawat ko laGi weh.
kanG aku lawat ko, aku bawak camera skali :P

pastu nak ucap tima acih kat incik shupie + incik peQin.
sebab masak mee udanG + nasik sadin.
sedap Gila khinzir tahap Gazebo.
apahal plak aku mention khinzir ni.

tu je lah.
Gud thinGs, people.

10 comments:

  1. wOit

    mi udanG aku takdOk khinzir ye, mind that. haha.
    and, appa hal sebOt nama abah Gua. ehehe.
    k arr. seLamat bahaGie nGan juniOrs terCayanG.
    kepada inSan yg naK depOsit duwEt uTk miZZ ciLiLi nih, bG kat saye jeK La....

    ReplyDelete
  2. nGeheheh.
    Gua kiddinG-kiddinG only maa.
    itu insan sudah GUna duit mau cat keleta orrr.
    duit sudah talak.
    huhu.

    ReplyDelete
  3. nasi sardin jer yg mampu aku masak buat masa ni..esok2 kalau elaun tak masuk lagi..kita makan nasi sardin lagi la ek. hmm apa kesedih benor la idup kita ni.. apakah ini petanda tak besh??

    'Kak leli!! cantiknya baru kak leli!! kak Leli beli kat mana?? mesti mahalkan..'

    hmm...tidak sanggup aku menghadapi kenyataan ini...Good luck leli!!

    ReplyDelete
  4. "cantiknya baru kak leli?"

    ape ko cakap ni peQin? aku nenGok sesejak akhir2 ni, kO slalu ckp tunGGing terbaLek. tukar originaLity ekk?

    haha. ke..... windu abG dOkte? wakakakak

    ReplyDelete
  5. 'baru' nGan 'baju' lain oo..
    nak kata typo, 'r' nGan 'j' jauh juGak..
    ko ni dah janGkit penyakit aku ni..

    ReplyDelete
  6. huhu..aku pun tak pasan aku type salah! mesti aku sedang pening memikirkan duit yg tak masuk2 ni..

    adeh!! bila la mak cik tu nak masuk kan duit kita ni??? nak tunggu aku mati kebuluran kot..huhu

    ReplyDelete
  7. elesh. kaver lak.
    aik. ko pon takde duit ke peQin?
    ye ke nih..
    bukan kah duit kau berkapok kapok dlm bank?
    bukan kah?
    bukan kah?

    ReplyDelete
  8. hait hait..
    mangsa virus "herpes varicella" ade kat sini..*ngaaa,jage2!*
    ceh..kasted arr ko.habis punah identiti "himitsu" aku..
    uhuk.
    ciken popss??yaa..gue udah sihat lorr.tapi EQin bising suruh dok diam2 kuarantin lagik.camne nih??

    kesimpulannye,next week aku kuar jugak.pi kelas arr..windu kat Liz Robbins..hehe..
    P/s sape yg x kena ciken popps dok jauh2 ek..;)

    ReplyDelete
  9. hish ko nih.
    aku pon nak bisinG.
    memanG la ko dah baik.
    tapi kalo oranG lain lak yanG janGkit.
    sapo nak jawab eh.
    dok je laa umah.
    tenGok si sal + shupie,
    leh je dok umah 2-3 minGGu.
    yaperdaa ko nih.

    ReplyDelete
  10. oh ya lupa nak cakap.
    Gi amik junior smalam,
    bukan stakat air kotak.
    muffin, cake, Grapes, sandwich.
    sumer free.
    nGahahaha..
    takde la best mana pon.
    saja nak riak + takborrr kat koranG.
    ^O_o^

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!