Friday, February 17, 2006

"leli..!! aku nak tengok donia..!!" kata duit dalam kocek .

sedap ah.. sedap ah..

semalam perGi kelas IT tanpa perasaan.
dah la demam. hidunG pulak berlari [runninG nose]
batuk nya bisa menGGeGarkan bilik.
*koh koh koh*

tapi sebab dapat seat depan skali,
terpaksa la berpura-pura seGar + attentive.
terconGak kepala dok tenGok lecturer cakap.
bukan nya denGar pon apa dia cakap.
dok perati GiGi dia yanG tak berapa nak rata tu.

cadanG nak balik je terus lepas habis kelas,
sebab ada niat nak tido petanG.
smalam dah dapat tido petanG..!!
hip hip horey..!!
cadanG nak makan ubat yanG buat oranG nGantok,
pastu layan bantal je.
tapi..
bila dah lalu sbelah kedai makan dalam kolej tu,
bila terinGat duit ada la sikit dalam kocek.
bila dah lama tak makan kat situ sebab takda pitis.
bila member dah ajak makan,
kita pon menyimpanG dari jalan yanG lurus dan masuk itu kedai makan.
nGeheh.

order cheese linGuine tanpa wine.
pakcik tu cakap kalo takde wine, dia jadi pekat.
tapi sebab dah Galak nak makan + lapar,
order je. mampos lah pekat ke tak.

yah.
cheese linGuine tanpa wine dah terhidanG dapan makan.
di temani manja oleh spicy curly fries.
attack..!!
mula mula tu, kelajuan seranGan keatas cheese linGuine tu boleh tahan memberanGsanGkan.
hulloh..!! cheesy Gilak.
makan..makan..
makin lama, kelajuan semakin menurun.
sampai satu tahap memasinG dok tenunG je cheese linGuine tanpa wine tu.
janGan kata nak suap dalam mulut,
nak anGkat sudu pon dah tak larat.
muak..!!
yerGh.

akhir nya, cheese linGuine itu ditinGGalkan bersendirian.
ada laa dalam suku manGkuk laGi kot.
kesian dia.
mesti dia nanGis nanGis sebab oranG tak abis makan dia.
hehe.

5 comments:

  1. aiyakk...
    u meant rendezvous ke??
    :P
    aku merajuk dengan rendezvous..huhu
    ye lah ..'provencale' kegemaran xde
    kasted tul..

    cheesy linguine??
    sounds good..
    ;)

    ReplyDelete
  2. sounds Good.
    but miGht niit taste as Good as it sounds.
    nGeheh.

    ReplyDelete
  3. tak baik membazir tau... itu kan amalan syaitan... masa takde duit arituh sumer leh abes....

    ReplyDelete
  4. ye lah incik GbuMs oi.
    ye lah..

    ReplyDelete
  5. Anonymous10:08 PM

    3-cheese-linguine.
    tobat aku tak masuk rendezvous for the next 6 months dah!
    kalau la dpt tapau menatang tu, mesti kite dpt alter bagi sedap kan?kan?
    huhu.

    woo

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!