Monday, April 03, 2006

cuti skolah 21 hari. hoyeeehh..

aku still lom jumpa anak tudunG aku.
..and ramai yanG offer nak pinjamkan dioranG punye.
so takde hal ar.

easter break has beGun.
3 weeks off.
everybody's Gone.
my housemates :
1. julie -> budapes + amsterdam
2. dodo -> japan + australia
3. lotti -> Germany [balik kamponG]

my Girlfriends are in london now.
will be back on the 7th.
feelinG really lonely riGht now.
plus am also not feelinG well.
..uhuk.

my routine:
1. wake up very late.
2. shower.
3. eat.
4. kemas bilik.
5. surf net
6. surf net
7. khatam dvd
8. khatam dvd
9. khatam dvd
10. tenGok cartoon.
11. tenGok cartoon.
12. surf net
13. tido.

heh.
excitinG O_o

well. i don't plan to Go anywhere.
what i plan to do is rest + relax to the max.
because it has been an exhaustinG period these few months.
and really would like to rest.
because i'd have to work like a mad donkey next sem.
i'd really like to earn that first class deGree.
huhu. badly.

memanG untuk thesis ni aku nak devote abis ah.
..cadanG nya :P
kalau tak, sesia ar balik Malaysia.
dapat primary resources.
so, kena usaha sehabis baik.
no time to play.
and sebab tu laa aku kena spend time bebanyak untuk merileks kan diri sepuas puas nya 3 minGGu ni.
ehek.

so sapa nak ajak aku konferen tu,
takde hal la.
aku tak decline pasni
hehe.

ok lah.
cau dulu.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!