Sunday, May 28, 2006

thethingsido

nGahah. lama Giler aku tak update.
tapi takpe kan? kan? hehe.

almaklum laa. bila semakin menGhampiri summer,
kehidupan kucar kacir sikit.
usually, lepas solat isyak baru kehidupan aku benar benar bermula.
..which is around 12midniGht.
kalo tido lepas isyak, rasa cam tido kul 9mlm.
..selalu kat mesia, isyak time cam tu kan.
nak tido awal tak sampai hati plak.
kul 2.30paGi dah masuk subuh.
pendek cerita, memanG tido luar dari waktu kebiasaan ah.

______tapi tu semua takde kaitan sanGat nGan apa yanG aku nak citer hari ni.
kehkeh.

smalam aku gi sopinG-sopinG kat exeter
..if you can call that shoppinG that is.
saket kaki oo jalan.
walopon aku telah memakai kasut cap nike aku yanG mahal,
tapi kaki still sakit.
..kun fa ya kun.

kunun nak sopinG nak beli baranG bawak balik mesia ar.
..pelik memikirkan bila sopinG baranG nak balik mesia, akan masuk kedai yanG tak pernah pernah nak masuk seperti kedai perkakas dapur, kedai perabot, kedai bilik tido, etc.
tapi tatau ar apsal,
seteleh aku memerhati kan 2 sopinG spree yanG aku lalu,
nafsu kuda untuk membeli semakin berkuranG.
haip. what's wronG with me?

wooL, member aku, cakap maybe sebab aku cautious denGan cash flow aku kot.
umph. munGkin.
..munGkin tidak.
sebab aku tak kesah sanGat.
pasal aku dah put aside duit yanG bakal aku bawak balik mesia.
tapi still tak rasa nak sopinG macam Gadis Gadis yanG len.

semalam masa kat kedai baju aku buat benda keji.
aku tenGah tenGok tenGok satu jaket ni.
wooL pon ada.
tetibe jek ada soranG minah Gothic ni
..halah. yanG pakai celak tetebal, pierce sana sini, muka masam semacam tu.
tetibe jek dia berdiri bebetol depan kitoranG.
macam oranG psycho, dia pandanG je aku + jaket yanG aku tenGah cuba tu.
memula aku inGat sales Girl.
sebab dia tenGah peGanG banyak baju.
sebenar nyaaku takde keinGinan pon nak beli baju tu.
tapi wooL cakap, "leli, dia nak baju yanG ko pakai ar. janGan baGi. janGan baGi! :P "
maka aku pon cam jadik takut semacam.
aku bawak je baju tu, walopon aku takde niat nak beli.
masalah nye pompuan Gothic tu ikut aku plak..
sebijik cam stalker. takot sey.

lelama, aku + wooL lari ke bahaGian pakaian kanak kanak.
tak ikot plak dia.
bila nampak cam dia tak ikot,
aku letak jaket tu amonG pakaian kanak kanak.
nGahah.
bior dia tak jumpa.
:P :P :P :P
keji betol aku.
sape suh stalk aku.
aaa.

hehe.
tu je yanG aku nak citer ari ni.
sekian.

4 comments:

  1. aiskrim12:32 AM

    Keji keji keji. Hahahha. Shopping kat exeter best x? Eh, bila ko balik Mesia aaa?

    ReplyDelete
  2. sopinG kat exeter best.
    actually, sopinG memane pon best.
    yanG tak best ialah poket yanG takde duit.
    nGahah.
    aku balik end of june.

    ReplyDelete
  3. lawak la korang
    siap ada stalker kat kedai lagi!!! HAHAHHA

    gilos..

    ReplyDelete
  4. nGahah.
    oranG Glamer memanG camtu.
    :P :P :P :P

    p/s : how's baby doinG? hope you + baby are in superb condition. bliss.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!