Sunday, June 04, 2006

biarkan kekambenG berehat..

eh. aku rasa aku ada binatanG baru untuk diminati.
sesetenGah kenGkawan aku dah tau kot.
selain kambenG,
aku sanGat suka kepada kura-kura.
..
bukan kurekuresakti yer.

dari tahun lepas laGik aku dok carik seekor baby kurakura untuk dianakanGkatkan.
malanG nya, UKays tidak lah seperti mesia.
kalo kat mesia,
peGi je memane kedai hewan,
senanG je leh dapat baby kurakura.
seekor boleh dapat denGan harGa semurah RM5.
tapi kat UKays ni kemain payah nak carik.
huhu.

balik mesia nanti,
konfem aku akan beli seekor dua baby kurakura untuk di anakanGkatkan.
..boleh buat proGram anakanGkat kurakura. masih ada yanG sayanG.

hehe. minat ini tidak akan dapat menandinGi minat aku kepada hewan yanG bernama kambenG.
adapun kisah disebalik ke-minat-an terhadap kambenG itu terlalu klasik untuk dilupakan.
yarGh.

hmm.
laGi 3 minGGu nak balik mesia.
tapi esaimen masih banyak.
tah bile nak wat tah.
..percakapan manusia yang memiliki perasaan malas.

ok lah.
cau dulu.

3 comments:

  1. dulu masa A levels kat northampton, cikgu bio aku pun suka bela kura2. ada dlm 15 ekor semuanya..

    tak tau la kat mana dia beli.. Tesco/Sainsbury takde juai ke?? hehehehe

    leli, abih tu, kau balik mesia nanti, siapa nak bagi makan kat kura2 kau?? Mak kura2 ?? hehhee

    ReplyDelete
  2. another so called anonymous kini kembali9:47 PM

    leli

    tarak kekure,
    kere manyak ape kat sekeliling kite nih. bela jela. kasik makan biar gemOk.

    memang banyak kere yg tak tau law and si _____ yg gejolOh. kalau law manusia dia sebuk nak patuh, tapi law Tuhan takmoh patuh. itu la kere sejati. kekeke.

    werk.
    membencikan.

    ReplyDelete
  3. mummy bola bola api:
    heh. aku nak bela kat mesia ar..
    balik kanG baru nak nak beli.
    pastu bila aku balik UKays semula,
    aku suh adik jaGe ar.
    nGeheh.
    kurakura tak manyak kerenah.
    tak yah nak kenemandikan ato tukar hampas cam hamster. hehe.
    best nyeh.

    so-called-inesen :
    takmo bela kera.
    kera ja`at.
    lawless.
    bukan flawless yer.
    hakhak..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!