Tuesday, June 20, 2006

exam kebende..

hello.
ari ni aku dah lepas satu paper exam.
paper module BHP H02
..bukan BHP brake horsepower yer.

arGh. kusut aku mikir pasal exam tu.
bukan nye aku malas nak stadi.
tidak.

aku cuma tak nampak objective aku kene amik exam tu.
oh. salah.
aku cuma tak nampak objective aku kene blaja module tu dan amik exam dia.
bukannye aku nak kene keje kat UKays ni.

note: bila blaja + amik exam module BHPH02,
anda akan memahami + menGhayati + menyelami
system pendidikan UK, isu isu pendidikan UKays,
piaGam pendidikan yanG ubah setahun sekali :P

eei. tak menarik tau.
dah tu. memanG takde setitik link nGan Malaysia pon.
ye, tau. belaja katUK.
tapi perlu ke?

perlu ke balaja macam amik course matematik + sains kalo aku dah ter-enroll dalam course tesl?
adakah?
adakah?

alahai.
dulu exam untuk module ni, ni baGi 5 markah percuma kat pelajar Malaysia.
sebab kitoranG komplen pasal ketidakrelevenan exam tu.
ni. tatau laa dia nak baGi diskaun ke tidak.
huu.

insyallah aku dah cuba yanG terbaik.
stadi sampai mata benGkak oo.

tapi still..
munGkin dioranG rasa piaGam pendidikan dioranG baGus
dan dioranG nak kitoranG ni balik mesia dan pakai piaGam dioranG tu.
hmm.

eh. dah la membebel skit skit.
:P nGee.
berapa laGi hari nak balik mesia adik adik?
huyeeh.

2 comments:

  1. tanak balik leh x?? buat aku srabut jek. ni blom tmbh geram aku kt supervisor aku tu lagi.arghhhhhh

    ReplyDelete
  2. rileks.
    rileks.
    dia saje je nak demotivate ko tuh.
    khianat.

    rileks.
    ko blum denGar citer aku + tracey.
    sebab aku blum jumpe dia.
    nGahah.
    ni biler akujumpe dia,
    sure ada issue punya.
    Gerenti.
    Gerenti hits :P

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!