Wednesday, June 14, 2006

kenapakah aku tiada dalam Gmbr itu T_T

barisan pemain werld kap kokdianG FC.
atas kiri: kak wati. si liana. alonG. si kinah. makcik.
bawah kiri: abG soleh. encik abah. puan mama. wife abG soleh.
yanG kecik kat tenGah: Qistina, anak abG soleh.

T_T T_T T_T
oh lara nya hati ini.
sianG tadi kazen aku anta testi kat frenster. [..or GenGster?!:P]
..thanks kak wati..!!
bila aku bukak GeGambar dalam paGe dia,
ada laa Gambar ni.
aku inGatkan Gambar Grad dia yanG dulu.
bila aku tenGok bebetol.
..haip. itu macam abah aku.
..haip. itu macam ma aku.
..haip. itu macam si liana.
..haip. itu macam alonG.
nGaaa..

sedih tau aku tenGok Gambar tu.
walopon aku dah nak balik dah,
tapi still. aku takdek dalam Gambar tu.

aku cadanG nak super impose kan jek Gambar aku ke dalam tu.
heh.

takpe lah. janji alonG dah Grad.
tak lama laGi, aku pulak.
hakhak.. insyallah.

selamat maju jaya irian jaya. jaya batchan, alonG dearie.

7 comments:

  1. jgn sedih. kami lagilah, tak ada langsung gambo kami grad dengan family dlm studio camtu semua...

    sedih sedih..

    leli... saya rindu pajeri terung mak anda. hahahaaha...
    bob! ajak la aku pi rumah leli lagi weh. aku ngidam pajeri terung!!!

    ReplyDelete
  2. mai laa rumah kami kak tatty oi..
    tak yah dok tunGGu bob ajak.
    kalu tunGGu bob kanG tak sampai lanGsunG,
    asik suruh terus terus..
    memanG tak sampai :P

    ReplyDelete
  3. woh!!! adakah ini satu pem'perli'an? huhuhu...

    ReplyDelete
  4. leli,

    bila nak balik mesia??

    selamat kembali in one piece..

    u'r going back there, aren't u?? lepak ler lama skit.. mintak keje ngajar kat sekolah kat Bingham ker(aku pun tak tau kat mana hehehe.. hmm cukup pedalaman tak??)

    buleh aku tumpang rumah kau :)

    ReplyDelete
  5. woit!!

    apasal Jaya Batchan pun terlibat nih??

    hahahha tergelak aku sorang2 kat PC ni :P

    ReplyDelete
  6. bob:
    haip..
    sape makan mi ruski,
    dia laa rase nikmat nye.
    nyehnyeh..

    bola bola api:
    huhuh..
    aku dah ada kontrek nGan mesia.
    laGi pon kan,
    aku tamau dah laa kuar neGara.
    aku sanGat sayanGkan rumah aku di taman ria.:p
    hehe..

    jaya batchan? ala.. menyerikan suasana je.. ok pe. nGahah.

    ReplyDelete
  7. ceh.. aku baru berangan nak xmas shopping kat oksfed strit.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!