Monday, July 03, 2006

esh. esh. anak capa la ni :P

eheh.
terGelak Gelak aku sambil dok taip post ni.
..Gelak Gelak Geram.
pasal apa?
apa laGi kalo bukan kerana dialup.
hehe.
lama oo tak merasa penanGan dialup.
ni sementara aku dok taip post ni,
ade je button yanG belom pon habis loadinG laGik.
wattahek.better than nothinG la kan.

well. home sweeeet home.
masa aku nak sampai ke rumah aku ni,
dari jauh laGi, "whoa..!!"
rumah aku dah bertukar kaler.
tah bila dioranG cat, aku pon tatau.
ade je bende yanG tukar.
heh. rumah ku surGa ku.

______rutin aku.
pepaGi laGi aku dah banGun.
pasal nak hantar si liana Gi skolah.
dulu dia skolah petanG.
skaranG sudah tukar la.
lepas je antar dia Gi skolah,
aku terus shoot Gi 'taman jubli perak'.
..joGGinG. Gain weiGht maa. kat KL makan manyak :P
hmm.
selain dari pintu GerbanG yanG baru,
takde ape sanGat yanG berubah kat taman tu.
cuma aku peratikan dah ada beberapa macik macik melayu dah start join tai-chi nGan pacik pacik dan macik macik chinese kat situ.
Group tai-chi kat taman jubli ni,
aku tatau la since when dioranG mula.
dari aku sekolah rendah,
bila naik bas skolah pepaGi buta lalu kat taman jubli,
sure ada punya la.GiGih sunGGuh dioranG.
berusahalah..!!

kali ni sesi berjoGGinG aGak bosan.
sebab aku sensoranG jek.
dulu aku bleh heret si liana join aku skali.
aku joGGinG, dia Gi main kat park.
tapi disebabkan beliau dah skolah paGi,
maka aku sensoranG je lah.
huhu.

balik dari joGGinG,
aku terus membelasah beberapa bijik buah manGGis.
smalam member abah antar beberapa kilo [slanG kedah: kelo] buah manGGis tu.
Gilak banyak.
macam tau tau je aku nak makan.
rejeki dikonGsi bersama.
best. best.

aktiviti di waktu petanG biasa je.
kemas rumah. masak. tenGok dvd.
sumer pon best ah.

aah. ada satu yanG tak best.
kulit aku ni hah.dah ropa kulit biawak.
naik ruam pasal aku banyak berpeluh.
..rumah aku memanG panas Gilak.
..system penGudaraan yanG sedikit GaGal.
..nak anta usul kat abah suh pasanG ekon kat bilik :P
jadik nya, kulit kat tanGan aku memanG merah ar.
Gatal..!!
yep. aku Gatal. warGh.
hmm. oh ye.
pasal cik mut:
adik ku; si liana membenarkan aku menumpanG kasih pada selimut dia.
tapi aku menolak denGan ikhlas.
pasal kalo aku ada cik mut pon,
munGkin aku takkan Guna kot.
koranG pon tau la kan apa sebab nya.
laGi nak cerita apa ek.
..panjanG la plak apdet.
oh ya..!!
kat belakanG rumah aku ada 3 ekor anak kucinG.
kiut skali.
hehe.

dah. dah takde ape dah nak cerita.
tu je lah.
ntah bila laGi aku nak apdet.
tenGok lah kalo ada apa apa laGik,
akan aku post kan aja kat sini.
sekian.
mekacih.

esh. esh. anak capa laa ni :P

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!