Sunday, July 09, 2006

just another day.

heh.
hari ni ma aku beli paper tabloid.
koranG pon tau la kan tabloid tu pe bende.
so, banyak lah cerita bab mawi werld.
pasal arwah ayah dia la.
pasal bekas tunanG dia la.
aku bukak tv, layan melodi.
pon kesah dia juGak.
heh.

..terasa sunGGuh ke-malayia-an.
nGahah.

ape kesah aku nak cerita kat ini ek?
sbenarnya aku online just sebab nak bukak dictionary.com.
tadi abah aku tlepon dari lanGkawi.
dia mintak aku carikkan makna perkataan 'dichotomy'.

aku macam bleh aGak la ape makne nye,
tapi takmo hentam la kanG salah plak.

so.. dichotomy tu ialah:
classification into 2 opposed parts.

Gitu lah keash nye.
ok lah.
dah makan nasik?
pi makan nasik. pi.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!