Wednesday, August 02, 2006

kenanGan terindah.. nOt ter-indah la. Quite indah.

smalam abah aku cakap..
"anGah.. esok kamu tolonG abah ye.
bla..bla.. bayar bil intenet... bla.. bil air..
yada..yada.. bil elektrik.. blaa.. bil tlepon abah"

sebaGai anak yanG aGak solehah o_O
aku pon pi laa tulun abah aku setelkan bil bil tu.
..aku ada masalah skit la masa nak nak bayar all those bills.
sebab aku dah tak berapa nak inGat jalan kat area sG petani.

dan bila aku nak setel kan bil yanG last skali; yakni bil air.
aku dah salah blok daa.
ropa nya pejabat tu dah bertukar ke blok kat depan skolah lama aku:
sekolah menenGah convent fr barre

dah aku setel kan bil air tu, aku pon terpikir..
..em. aku dah dekat nGan skolah ni.
..adakah aku nak pi melawat cikGus cikGus di sana?
nampak dari jauh cam banyak je perubahan skolah aku tu.

aku tenGok jam.
baru kul 11paGi.
wattahek.
peGi je lah.

aku bajet nak jumpa penGetua terus.
pasal dia pon kenal abah aku.
..skali bila sampai kat pejabat skolah,
tenGok nama penGetua dah lain.
..laa. dah pencen ropa nya puan ainon.
uhuk.

aku pon pi laa jumpa cikGu cikGu yanG nGajar aku masa form 5 dulu.
..sebab tu yanG palinG latest kan.
nak jumpa cikGu masa form 1 kanG tak inGat kat aku plak.
hehe.

jumpa en. hashim : cikGu bm
jumpa pn. hanita : cikGu fiziks

dan yanG best skali, pembantu makmal tu kenal laGi aku.
hehe.
"..kamu yanG dulu pakai spek tu kan?"
..kenal laGi dia.

banyak yanG dah berubah.
skolah makin lawa.
students makin ______.

emm. cikGu ajak aku datanG alumni skolah 20 oGos ni.
insyallah aku akan peGi.
nak hasut bebudak lain peGi juGak.

datin syeril aida nak pon ada.
aGak nya dia skolah kat situ kot dulu.
huhu.

ok lah.
so like i said, it wasnt the sweetest memory,
but maybe one of it.

ok lah that's all.

stay tuned.
..lebih kuranG bulan laGi nak balik UKays.
..tidak..!!

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!