Monday, September 11, 2006

i'm bek. my bek.

elo semua.
silakann.. silakann..

terkujat juGak aku ada tajuk 'welcome to marjon'.
inGat kan computinG services marjon ada tulis postinG untuk Gwe.
nGahah.

ropa ropa nya incek bob yanG telah menG-apdet.
mekacih laa.

emm. well. aku dah balik ke panGkal jalan.
dah balik ke panGkuan bilik yanG terchenta.

laGi 4 bulan laGi masa yanG aku ada nak luanG kat sini.
arGh.
skejap rasa best.
..pasal leh balik mesia for Good.
skejap rasa tak best.
..pasal dah tak dapat nak tenGok kambenG biri biri berlari lari anak kambenG di tepi jalan.

adoi.
hmm. aku tak dapat lah nak naip bebanyak.
pasal incek mut dah memanGGil-manGGil.
panGGilan cik mut harus lah di jawab seGera.
heh.

nanti aku naip laGi.
stay tuned.

2 comments:

  1. o0o0 balek mesia sombong ek
    tak nak jumpak aku

    ReplyDelete
  2. haip. ko balik kah kurekure?
    ko pon sombonG Gak.
    keh keh keh.
    mahap laa.
    system perhubunGan dan soshial aku jadik cacat sket stelah balik mesia.

    heh. dun weri beb.
    ada jodoh, jumpa juGak nanti.
    alamak. anis, janGan mare.
    :P

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!