Wednesday, September 27, 2006

shinoda_84

the.emoticon-ed.version
ahaha~
sembanG di kala sahur pun aku leh wat topic kat sini.



tersebutlah kesah.
masa dok sahur paGi tadi.
ada laa soranG ni,
sambil dok membasuh pinGGan manGkuk,
sambil tu nyanyi nyanyi.



laGu apa kah: paper cut
dendanGan siapa kah: dendanG perantau. ops. Linkin Park.
masih inGat mereka?




chester benninGton
mike shinoda
mr joe hanh
phoenix
rob bourdon
bred delson

ahh.
ini semua kesah lama.
kesah klasik neskepe.
neskepe Gold.
neskepe ais.
blended.
pastu letak whipped krim.
..astaGhfirullahalazim.

sekaranG ni kalo nak suh aku nyanyi kan balik bait bait lirik mereka mereka ni,
memanG aku GaGal.
tapi kalau 5 tahun yanG lampau,
aku lah juara.

one step closer, in the end, points of authority, with you, crawlinG, a place for my head, cure for the itch.
ni semua dari album: hybrid theory.

Gila ah.
dan kenapa aku minat sanGat Group LP ni?

padahal, musik deranG ni memanG tak sesuai denGan jiwa aku yanG jiwanG ni
..uwek.

sebab dulu ada minat kat soranG mamat skolah khir johari ni.
dem.
..ba`wan tau la pasal ni :P



di sebabkan aku sanGat sanGat 'crush' kat dia,
dan dia memanG minat LP,
aku sanGGup laa juGak meminatkan diri aku kat LP.
sampai tahap email pon nak letak nama mike shinoda tu.

adoi. childhood obsessions.
akhir nya,
mamat yanG aku 'crush' tu da 'crash' da pon.
..tidak lah bermaksud dia eksidenn.
maksud nye takde pa pe laa.

lepas setahun,
aku dah tak kenal dah pon Group LP ni.
heh.
tapi aku memanG suka ah Hy brid Theory.
that album was really somethinG lah.
lepas dari album tu, LP dah jadik tah hape hape.
laGu pon asik recycle jek.
pastu ala ala techno plak tu.
yarGh.

pasal shinoda_84 _________
ye. itu semua kenanGan masa zaman dinasti ke-7.
tapi tak bermakna aku simpan email tu sebab aku nak kenanG cerita-ceriti zaman tomboy-ish-confused-teenaGe-Girl aku itu.

tu hanya lah sebab aku belum berpeluanG nak tukar email laGik

hari tu kan aku dah citer dalam masa yanG boleh tahan dekat ni aku akan tukar ke email yanG bercorak dewasa.
teeheehee~

ok lah. tu je aku nak konGsi.
..oranG bulan ramadhan ni konGsi kesah para sahabat ke, tazkirah ke.
..konGsi juadah berbuka ke.
*itu adalah hint
aku citer pasal Linkin Pork plak.

ye baik.
stay tuned je lah.
selamat lah dalam apa jua ye.

12 comments:

  1. Anonymous6:53 AM

    yep setuju yg amat.
    LP da berubah.
    individu pun leh brubah.
    apatah lagi secara berkumpulan.
    now back on rock.
    'cant stand to listen to slow one lah.'
    chibi inesen

    ReplyDelete
  2. chibi my foot.
    the point is LP could've madea difference by addinG new elements in musik.
    but they were after the fame.
    not the musik, really.
    so, bubye la.

    hey. i like rock too.
    ..so untrue.

    ReplyDelete
  3. Anonymous8:56 AM

    mood: jiwang
    bile bace entry ni mood bertukar(kejap je,x sampai 10 saat) teringat a place for my head, one step closer, faint..
    la ni mood: still jiwang coz i'm listening to babyface..hehe
    jiwa sentimental di waktu dinihari..house 38

    ReplyDelete
  4. hehe,sama la dah tak minat eh skang bila umur menginjak tua..lalalala


    but, masa kecik2 dulu mmg kalau mnat kat org, mesti nak kene belaja minat apa yang dia minat.konon persamaan la..hheheheheh..

    ReplyDelete
  5. KANTOI!!!! leli panggil bob ba'wan... wooohooo... (baru ku tahu)

    lomantiknya...

    eh UK posa berapa jam ye? siang lagi singkat kan masa dia? hm...

    posa dalam salji... salji ice kacang... ice kepal... cendol... arrrrg kami pun terkenan leli...

    selamat berposa dan buka posa...

    ReplyDelete
  6. house [yanG tak bez] 38:

    ahah. ada je oranG yanG jiwanG denGar laGu LP.
    ehehe.
    but it's jiwanG versi loud musik laa.
    tapi LP takde laa loud sanGat.
    laGi-laGi laGu mcm 'my december'.
    adoi.jiwanG abes.
    aaa.. bila mau masak stew laGi?
    cedap oo. teehee~


    ted:
    "but, masa kecik2 dulu mmg kalau mnat kat org, mesti nak kene belaja minat apa yang dia minat.konon persamaan la..hheheheheh.."

    oh sanGat betul.
    skaranG ni terasa diri amat poyo.
    ahaha. sanGGup tu.
    rosak. rosak.


    ahkak tatty:

    aish.
    kami tak panGGil bob "ba'wan" ar.
    teehee~
    adik dia wahidah+asrap je yanG panGGil ba'wan.
    kami saja Galak ja.
    teehee~

    UK laa ni posa lebih kuranG ja nGan mesia.
    pasai thn ni posa awal.
    tapi makin hari, subuh makin lambat,
    dan maGrib laGi cepat.
    makna nya, sianG makin sinGkat lah.
    tapi tak leh lawan ton lepas la.
    sebab ton lepas posa ujunG tahun sket kan.
    memanG rasa posa sanGat skejap.
    apa-apa pon posa tetap posa.

    ReplyDelete
  7. Anonymous1:21 PM

    teehee teehee teehee teehee.
    tee kee hiap jauh lg baek la.
    at lis leh tiru esaimen die ke ape ke.
    ni aku lak ditirui.
    read btwn d line

    ReplyDelete
  8. ahah.
    aku jua mencik sama poser.
    yarGh.
    pencuri identity.

    ReplyDelete
  9. (mode: terpaku sebentar melihat entri)

    Wahh...
    LangkAh bermuLa sudah nAmpaknye..
    LP tu tinggal dlm kenangan jek..
    Not sure wut makes their 'loud music' so drooling dolu2
    (mase mude2 remaja la)
    Agaknye skang sbb kite dah makin dewasa kut..
    dah bijak menilai nilai satu2 benda dengan akal dan ilmu yang ade..
    Plus, perasaan kurang minat tu lahir dari hati kan...
    so kena tanye hati kut..
    kenape hati diri dah menolak LP itu..

    ...setangga sudah kite menapak..kan?
    ('',)

    ReplyDelete
  10. yep.
    so true sis.
    hmm. ini baru LP.
    there's more to lauGhed at when we look back one day.
    we all wish to be a better person.
    and we will if we make the riGht move.
    ..and ditchinG LP is the perfect move, i Guess.
    teeheehee~

    ReplyDelete
  11. esbradz8:07 AM

    kini dia pasti meminati 'Mike Ridwuan' dan boyband 'Fort Mirror Satria'

    ..hehehe

    ReplyDelete
  12. auww. mike ridzwan.
    maybe..
    ahaha~
    you never know.
    ^_^

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!