Monday, October 02, 2006

cerita berantai

aku pon tak tau apa objective lecturer kitoranG incek steve suh buat aktiviti tersebut dalam kelas minGGu lepas.
dan aku memanG tak suka sanGat aktiviti itu.

tapi tadi aku dok menGemas file aku,
aku terjumpa la kertas tersebut yanG menGandunGi aktiviti cerita berantai itu.
Group aku pada hari itu adalah Group ..
a) palinG tidak bermotivasi
b) palinG malas
c) palinG comel. agagaga..

munGkin semua oranG borinG,
so nak buat baGi jadik suasana tak borinG,
Gi buat sambunGan citer yanG bleh tahan kuanGhajo.


















ayat pembukaan yanG skematism oleh aku:
one fine autmun day, my friends and i decided to not Go to school and Go to the river side instead.

sambunGan nya:
we thouGht that school was a waste of such a lovely day. -vysia
at least i thouGht so..!! -hema
i never seem to realize that time passes by, school days are over ! -susu
and i now i am a professional scuba instructor. -sudi
lookinG at the hot half naked Guys everyday makes my life extraordinary ! -allen
however, i started to remember the thinGs my ustaz said. "use your eyes wisely and for Good purposes." so i repent my self. -jiA
i am Grateful thouGh that i have a beautiful life blessed with healthy children and a lovinG husband. -suraya.
Honestly, seeing naked people DOES NOT Get me excited. i am after all just a nice lady with a mediocre life. -mizzleli.

tak alih alih aku jadik scuba instructor.
with children and husband.
macam macam la koranG ni.

nampak sanGat characteristic setiap oranG kat situ.
tee hee hee~

tah hape hape ntah.
stay tuned..

4 comments:

  1. another so called supi11:03 PM

    nGahahaa..

    surayaaaaaaa..
    igt gud hosben n healthy cildren tuu.
    ibu solehah. mmg solehah. cop sirim!

    kakahahaha..
    eh silap. tee ha ha..

    ReplyDelete
  2. teeheeheehaahaa~
    suraya memanG bakal mak yanG hebat.
    bila laa aku nak jadik macam dia T_T

    ReplyDelete
  3. ehehehehhe.....

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:45 AM

    ouch.lucky i wasnt in yer grup dat day.or else,x pasal2 belang tarung aku yg sebenarnye akan terserlah.wakakaka.yep,its true indeed.it does reflect the authors' characteristics.dis cud be a state-of-the-art personality test technique.dont cha think so?
    teehee yg bhgia dgn idp

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!