Thursday, October 05, 2006

my art . my hart

teehee~
nilaa padah nya bila Gi donlod trial version [30 har..har..hari je T_T] psp ix .
keje len ada nak wat, tapi dok layan tu je laa.

oh. suka. suka.
saya sanGat suka.
walaupon aku tak se terrer mana.
tapi aku rasa sanGat puas hati bila dapat hasilkan sesuatu.

asal nya nak buat ini.
pamphlet apa tah rembat tadi.
rasa sanGat teruja.
desiGn dia sanGat cool.
so aku inGat nak imitate la.





um..
payah juGak laa.
especially tanG nak buat corak curve tu.
..ada ke oranG minat nak dnGr penjelasan aku ini ?!

tak alih alih.
ini plak hasil aku:
heh.
sori laa sudi + hema.
koranG jadik bahan aku skejap.
bleh la ek.
royalty takde.
roti ada.
agagaga.






**saje je aku letak entry ni.
padahal inchek ridzwan baru je post entry beGer dia smalam.
saje je. sakit hati + terliur aku tGk beGer tu :P
sori ba`wan. teehee~

7 comments:

  1. Anonymous4:43 AM

    o.
    ni le bende yg ko teruja sgt nk wat tu.
    aku ingatkan mendalah apa la.
    well.
    not bad.
    u hav my thumbs up.
    hehe.
    btw.
    ko ni memang xde keje ek.
    bahagie,bahagie

    ReplyDelete
  2. demmit.
    keje aku banyak ar..!!!

    heh.
    dun wei.
    shimpai shin.
    aku akan siapkan semua kerja sperti yanG dirancanG. insyallah~

    ini leli laa.

    ReplyDelete
  3. i misss u leli!

    ohhhhhhhhhhhh~~~


    anak encik yaakob~~

    ReplyDelete
  4. oh. my fave junior ropa nya..
    Gwe mish you too, si chantiQue.

    ..nama bapak aku juGak hanG nak sebot.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8:52 PM

    weh minah ni...copyright reserve wehh!!!!! seb bek ni original piece ko!! kalo x ada org chop plagiarising kang~ hakhak~

    sudibaik~

    ReplyDelete
  6. sori skit ye.
    aku tak reti laa nak amik hak oranG and claim that it's mine ok.
    so not my stail.
    wekk.

    ReplyDelete
  7. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.cun ape

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!