Monday, October 30, 2006

respek.rileks.respond











hora..
kelmarin dah respek.
smalam dah rileks.
hari ni plak nak respond.

ok..ok..
apekejadah nye bendalah respek ni?

yesterday i volunteered to become a spokes-person at a festival in Plymouth called..
*janG*
"Respect Festival"
it's a festival where all the outsiders as well as locals set up booths about their country [some sell stuff].
it's on this day that we're Given the licence to braG about our country.
nGahah.

festivel itu dibuat di city hall [1st time aku masuk smalam].
banyak Giler oranG..!!
..tapi rasanya laGi banyak oranG kat armada way.
..oranG plymouth kuat shoppinG.

our maaysian booth was at the top floor,
next to the free therapy room.

even thouGh our booth wasnt as popular as the others downstairs,
we still struGGled to handle the crowd.
[super] juniors who set up the place displayed their wonderfully-done KLCC replica.
..kena mintak Gambars from mien.

there were 3 types of people interested in malaysia:
1. shoppinG
2. culture
3.beaches

yanG buat aku nak terGelak tu, satu famili ni.
bapak dia sunGGuh berpenGetahuan pasal KLCC.
..yelaa. slalu tGk documentary tau la.
dia plak yanG dok explain kat kitoranG pasal KLCC.
tentanG tarikh siap laa.
mana laa Gwe tahu details tu sumer.
tapi bila aku mencurahkan penGetahuan aku yanG limited ni kat dioranG,
terus bini dia cam terkaGum 2006 kat aku.
fiiwiit..
aku just cakap yanG KLCC tu senGaja di bina macam tu di tenGah-tenGah KL
so that it looks like bamboo shoots shootinG from the earth.
..terbeliak bijik mata bini dia.

well.
overall, it was a Great experience.
..except the part aku terbump into tutor kesayanGan aku lalu menanyakan tentanG dissertation aku.
..Gimme a break la macik..!!

to top everythinG,
i had an uber cool foot massaGe at the free therapy room next door.
Giler lembut tanGan macik tu.

well. was fun.
will upload shots here once i Grab some.

Good thinGs.

stay tuned.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!