Sunday, October 29, 2006

the vassel is empty no more, skinner.

health warninGs : tajuk tiada kaitan denGan entry.

today was a Gloomy day.
it's 14 deGrees in plymouth.
and it was a totally mistified day.
misty and Grey.

plan nak buat dissertation petanG-petanG skit.
tenGah sedap aku dok layan naruto 207,
ada plak oranG call aku.
nak mintak tolonG bukak enGine kereta.
kate nye tak jumpe cari button nak bukak bonet.
..aik.

so aku pun turun laa untuk memantau keadaan.
si fariza. tinGGalkan kereta nye kat sal.
fariza's off to mesia for her weddinG [..conGrats mrs.shahril]
sal cakap dia nak check enGine kereta tu,
so kena laa bukak bonet depan nye kan?

slalu nye button untuk bonet tu
either kat tepi seat atau dekat nGan sterinG,
ni takde plak.

lalu kitoranG pun pikir laa seloGik-loGik nye.
loGically, kitoranG pun cari laa kat tempat-tempat yanG loGik.
contoh: kat area aircond, Gear knob, kat co driver's seat.
bila tempat-tempat yanG tak loGik takde,
maka cari la pulak kat tempat-tempat yanG tak ada loGika.
ter-raba-raba lah aku+saL+eQin kat tempat-tempat yanG tak spatut nye.
..haip. jGn pikir lebey-lebey.
contoh: kat bonet blakanG, kat dalam dashboard, kat luar kereta, kat celah pintu, kat tinGkap, kat side mirror, dan lelain.

macam-macamlah.
bak kata eQin, sGala nook + cranny kitoranG belek.
tapi masih tidak dijumpai.
pelik. pelik.
kereta conti ni memanG pelik-pelik belaka.

last-last, memanG takde jumpa pon.
lantak ko lah.
aku dah tatau nak raba kat mana dah.

what a thinG to hunt for on a misty day.
haish.

balik bilik tu bukannye nak sambunG buat dissertation,
tapi sambunG tenGok naruto.
..ye. aku malas.

malam nye pulak,
ada aktiviti berkumpulan untuk buat 'nuclear test'.
ahahaha..
i wonder how the test results are GoinG to turn out.
wonder..wonder..

aku just nak cakap kat member aku tu,
wat ever it is.
wat ever it is, aku tetap berdiri kat tepi ko.
wat ever it is.
inGat tu.

ok lah.
dah kul 1 lebey dah ni.
esok paGi ada voluntary work kat town.
respect festival.
..aku GaranG, respect sikit. [shanu.o.radhi, 2006]
ops.

stay tuned.

1 comment:

  1. Anonymous2:58 AM

    'malam nye pulak,ada aktiviti berkumpulan untuk buat 'nuclear test'.
    adekah yg itu?
    adekah?
    adekah?
    atiQah?
    ayak.
    garang.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!