Friday, November 03, 2006

kak LeLi dah 22. auww..

ehehe.
proud ke?
boley laaa.

first of all___
alhamdulillah dan syukur ke hadrat Ilahi sebab mencipta aku supaya aku boleh beribadat kepada Nya.

seken of all___
makasih mama kerana melahirkan saya.
..sib baik tak ter-lahir dalam fliGht.
uhuhuhh..

third of all___
kenGkawan aku yanG sanGGup berdiri dalam kesejukkan malam.
selama lebey kuranG 5minit [lama tu oi..!!]
just to sinG me a besday sonG.
terharu sey.
[read here for sudiana's write-up on how to celebrate yer frens birthday economically-wise]
aku nak je suruh koranG balik cecepat
bcoz i know it was DEAD COLD that niGht.
12 mid-niGht plak tu.
kesian laa kat kenGkawan aku.
pastu nak cakap laa.
tak payah laa nak appoloGize sebab tak leh buat besday party laa..
sebab tak mampu nak beli adiah laa..
itu laa.
ini laa.
[..yanG concern with money £££]
aku tarik kanG tinGer tu.

you Guys just beinG here with me pun dah memadai tau.
tau?!
ehehe.
GaranG plak.

..and those yanG kasik prezzies,
i love it..!!
*huGs+kishes*

fourth of all___
yanG kasik testi kat frenster tu,
really do appreciate it.
thenks for rememberinG.
..suke ek koranG aku tukar nama ke 'kak LeLi'.
aku saje jek.
nak tukar nama kat frenster.
tapi takde idea.
ehehe..
tak alih-alih jadik laa kak LeLi.
teeheehee.. *tersipu-sipo malu*

fifth hokaGe. ops. fifth of all___
teratorian..!!
makasih laa sape yanG up kan thread besday Gwe itu.
setelah sekian lama tak online kat teractive,
terGerak plak hati aku nak menjenGah.
makasih tau..!!
**faz: nanti aku drop by EQ. nak beli tiramisu.

ermm..
tu je kot.
takde dah.
birthday kali ni mencabar mental aku yanG masih muda + GiranG untuk menG-enjoy.
:P
pasal jatuh pada saat tenGah kritikel + khusyuk membuat dissertation.
T_T

tu je lah aku nak tulih kat sini.
trimas kerana mendoakan aku.
aku juGek doakan smoGa kita berjaya disini untuk berjaya disana.


yanG Gi notts ini malam.
smoGa pisanG tak berbuah 8 kali..!!
read here untuk kisah klasik yanG menyedihkan.
team netball..!!
Gambarreyo..!!
yare..yare..!!
pakai baju tebal-tebal..!!
kita main out door court..!!
..pahal aku terjerit-jerit ni..!!
ehem.

ok lah.
e'eh..
ada bau tak?
*sniff.sniff*
smells like team spirit la..!!
ekekeke..
janGan lupa bawak artikel LIZ supaya kita boleh menGulanG kali dalam coach.
..dah Giler?!


stay tuned.

1 comment:

  1. Anonymous1:13 PM

    "janGan lupa bawak artikel LIZ supaya kita boleh menGulanG kali dalam coach."

    typo!typo!

    wakakaka.
    hepi besdei,kak leli!! [menjerit-jerit]

    awu

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!