Sunday, November 05, 2006

nOtts 2006

yes.
alhamdulillah ini tidak terjadi.
ohohoho..

ok lah.
aku cerita rinGkas-rinGkas je lah ek.

bertolak dari plimOt : pukul 11.45mlm.
sampai kat uni of nOtts : 5paGibuta.
nOtts Games start pada : pukul 7paGi.
perasmian + seGala aktiviti yanG kuranG menarik : pukul 9paGi.
Games + seGala aktiviti yanG best : pukul 10 - 5petanG.
hanGout nGan hishamudin + the GenG [ciwahh. cam member plak] : pukul 7 - 9malam.
balik plimOt : pukul 9.30malam.
sampai st.mark & st.john : pukul 2.30paGibuta.

Gitu lah tentative pada hari smalam, yakni pada hari nOtts Games.
overall, best la.
cuma yanG tak best ialah bila kulit menGalami dehydrate-tasi yanG aGak melampau dek kerana menG-expose-kan diri terlalu lama dalam kesejukkan.
abes.
dah main netball kat outdoor court.
sejuk deh.
ini bukan musim summer oi.
ini winter la. winter.
but, was fun.

fun sebab jumpa denGan kenGkawan lama.
bajet jejak kaseh laa.
uhuhuuuu..

fun juGak kerana dapat face2face nGan dato hishamudin.
"my teachers. my teachers"
suke betol dia.
aku dah cakap dah kat dato.hishamudin, suh dia anto aku Gi nGajor kat sabah.
dia kata beres.
ehehehe..
suke aku.

aku rasa lah kan.
by this time, after spendinG a Good two-years here,
kitoranG [seniors + kohot 2] dah berkerje keras untuk membuat kan oranG luar sedar kewujudan colleGe of st mark & st john ni.
dan supaya mereka sedar kewujudan kitoranG kat sini.
bahwa ada rakyat mesia kat plimOt ni haa.

terinGat lak dulu masa memula sampai kat london.
bila oranG tanya dari mana, pastu cakap laa plymouth,
harapan laa dioranG nak tau kat mana.
kalau ada pun, sure peratusan yanG kecik.
sekecik hati kitoranG.

tapi skaranG ni.
rasa nya oranG pun dah start acknowledGe kitoranG dah.
ye lah.
orG MSD dah kenal plymouth.
menteri dah kenal plymouth.

sebusuk-busuk plymouth ni,
dapat laa juGak merasa 2 pinGat kat notts tu haa.
[conGrats to wanlynn + freemawaddah]
cambridGe pun dapat 1 je ye.
ekekeke..

takde laa.
bukan aku nak berlaGak.
just nak cakap kite dah bersusah payah nak oranG acknowledGe.
..cam naruto yanG sentiasa berusaha supaya oranG acknowledGe dia.
lepas ni just nak mintak kat superjunior untuk maintain jek.
heh.
mudah-mudahan leh hantar team football la plak next year.
kan ke lelaki dah ramai.
ehehehe..

ok lah.
cadanG nak updet rinGkas.
terpanjanG la plak.

stay tuned.

6 comments:

  1. Anonymous1:18 PM

    aih..
    asal nak kasik example je,naruto.
    huhu.
    yeap!
    utk junior kitorg,korag telah dipertanggungjawabkan ngan satu tugas besar!
    taun depan,kat notts kene kasik diorg xleh lupe name kite!
    ecece...
    haha.
    cambridge pon dapat 1 je?agak2 korang leh teke tak diorg menang event ape?
    wakaka.
    congrats to all my dear plimotians!!

    awu

    ReplyDelete
  2. ahaha..
    mesti laa naruto.
    *episode 208 (filler) dah kuar.
    aku dah tGk smalam.
    ..why am i tellinG u this, woo?
    ..as if ko nak menonton.

    anyways,
    yeah superjuniors.
    bersempena dGn nama koranG yanG telah pun siap terukir kat piGeon hole,
    kitoranG serahkan tanGGunGjawab ni kat koranG yer.
    ehehe..
    cam ape jek.

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:38 AM

    lor..of cos aku nak tgk.tp nanti le cik adik oii..

    ReplyDelete
  4. Naruto-ism has undertaken CikLeli's style n register...
    huargh..huargh..
    nice! watashi wa suki desu yo!!!
    =)

    ReplyDelete
  5. ariGato..
    ariGato..

    ehehe..

    ReplyDelete
  6. leli,

    at last u guys went to notts games? How was it, ok?

    I miss notts. envy u guys..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!