Thursday, November 23, 2006

tinG tonG tinG tonG.. i'm here..!!
















kacak kan dia?
seGak berbaju biru. berkoler putih.
ahh.

Gosh. and i thouGht this day would never come.
but here we are.

banyak. sanGat banyak duGaan nak buat D.
..rase cam salah tajuk laa.
..rejected drafts.
..the threat of another D in mesia.
..lambaian drake circus.
..dan sebaGainya.

dia nak kite produce 10000 words.
tapi kalo nak kire skali nGan draft yG kene kensel + masuk rejek shop,
adalaa dlm 20000 kot.
ohhohoho..

tapi tu tak pentinG.
yanG pentinG ialah apa yanG terpahat dlm neuron kite.
*sunGGuh carGas neuron kite berkeje dua tiGa bulan ni eh*

Gosh. look what D did to us.
we ol Got closer.
we shared so much.
we really worked for it, din we?

dan melihat kalian yanG berkerje beGitu kuat skali, aku takkan teraGak-aGak utk doakan kejayaan utk koranG sumer.
..apsal tetibe aku sentimentel ni.

its just that i'll be missinG ol this.
T_T

kenGkawan, makasih ye.
sebab slalu baGi semanGat.
..hari-hari ada je yanG menGucapkan "berusahaa..!!"

well. 24 november yanG di Geruni ramai dah pun tiba.
..masih Gerun?
aku still. cuz dunno the results.
but will tutup sbelah mate for now :P


after a Good two-three months of hardwork
..workinG hard tau. bukan hardly workinG.
meh kite enjoyy..!!
teeheehee~

stay tuned.

4 comments:

  1. yup.yup..
    gwe setuju dgn mu..
    becoz of mr.D, majority of us turned into a zombie...
    we break da sweat n tears..
    we stumbled over the piling reading lists together2...
    :)
    sweet(or must i say, bitter??)memories tuh..

    yoshh..
    mari serbu Programme Opis esok..
    2 gladly turn in dat mr.D..
    with 'closed eyes'...4 sure!!
    but in our heart..
    we pray for da 'berkat'..
    aren't we??

    p/s aku x sempat nak bind tadik.Copy shop tutup 4.30.aku tercegat dpn pintu shop tu 4.35.
    nGanGa jelah...

    ReplyDelete
  2. ohhh...
    tiada lagi mimpi ngeri en.D mlm2..
    bergumbire laa..
    leh tgk dunia baru 2 ngan senang ati..
    kuihkuihkuihkuih..

    ReplyDelete
  3. Anonymous5:03 AM

    ahhhhh............
    epi epi epi.
    huhu.
    letih letih letih.
    woo

    ReplyDelete
  4. 2 bulan menaip + menulis, tak saket lak tanGan.

    tapi satu malam main 7 Game, 70 frame, 140 hanyunan, 4 strike, dan beberapa spare, sakeeeeeeeeet..!!!!!

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!