Saturday, December 23, 2006

bowlinG + rabun = ____?____

oke. hari ni aku ada laa masa nak mem-bloG.
so aku mem-bloG je lah.
..walopon kepala aku nak pecah . saket.
oke aku exaGGerate skit.
tapi kepala aku sakit ah.
pesal tah.

hari ni nak membloG pasal Gi main bowlinG kat barbican hari tu.
kehadiran:
..shukor.
..kak nini.
..kak mas.
..kak hafiz. ops. hehe. hafiz.
..and me.

at first aku memanG tanak main.
first, sebab kuku aku panjanG.
second, sebab aku rabun hari tu.
kontek lens aku buat hal dlm bas mase on the way nak datanG town.
so aku cabut jek and was like a headless chickenfor the rest of the day.
huhuu.
power aku dlm 300 ar.
so, boleh imaGine lah kot my visibility that time.

but shukor already booked for 4 players
dan aku pon main je lah.
what the heck kan?

tapi bile pikir balik,
rabun tu tak kacau sanGat pon.
pasal bile main bowlinG,
aku akan tenGok the dots yanG dekat nGan tempat nak balinG tu.
bukannye tenGok pin pon.
..pin pon pin pon.
erk. i mean tak tenGok pin laa :P

so, blasah je laa.
hehe.
..awuu. aku pecah rekod 101 yanG ari tu.
tapi tak banyak ar.
lebey dalam 20 cam tu jek.
nGehnGeh.

so, pendek kate best lah hari tu.
hehe.

laGi sminGGu nak balik.
eh. kuranG dari sminGGu.

coz i'm leavinG on a jet plane.
i dont know when i'll be back aGain.
oh babe. i hate to Go..

arGh.
wat pe laa aku melayan perasaan sadis nih.
baik aku tido laGi baGus.

stay tuned.
**ada typo?
aku malas nak check.
sakit kepala.

2 comments:

  1. imran5:30 PM

    aku pun 300 gak
    kanan 300
    kiri 350 - jauh dan 25 - dekat

    tapi 300 & 350 la


    kalau tak pakai spek tu utk main boling aku rasa okay lagi.. cuma takleh nak agak distance je la :D

    ReplyDelete
  2. hmm.. jap.ni imran jahat ke?
    hehehe.

    tu laa.

    before this macam teraGak-aGak la juGak nak main kan.
    cuma satu je yanG cacat.
    bile nak tenGok moniter untuk score,
    kene Gi dekat Giler.
    huhuhu.

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!