Monday, December 25, 2006

the denial beinG denied u_u'





















dapat je ym ni,
terus aku rase Gelabah.
..alamak. ni dah kire pakse rela nih.
huhu.

konon nye denGan moGok sebeGitu,
aku inGat aku leh laa nak delay kan keberanGkatan pulanG aku ke malaya.
:P
..dream on la leli.
nampak nye moGok aku GaGal.
so, aku plan nak wat tatau je.
biar allen lupe :P
takyah cakap apa.

skali tadi masa kat chapel mase ada christmas GatherinG,
denGan penuh beretika allen serah kan tiket tu ke depan muka aku.
..erk. GuGup sebentar aku.
demmit.
dia bawak ke sini pulak.
adoi.
adoi.
..what a 'fantastic' christmas Gift.
thenk yuh allen.

so tiket ada dalam tanGan aku.
now, what should i do with it?
patutkah aku rendam kan ia bersama nGan baju aku?
emm.
patutkan aku bakar dalam oven pada suhu tak kuranG dari 200 darjah?
no no no.
maybe aku patut listkan je kat ebay.
at least dapat duwet :P
ahahahahaaah...ha..hurmm.. T_T

tinGGal 4 hari je laGi.
time flies when you're havinG so much fun, kan?

dulu rase cam 2 tahun tu forever je.
tapi skaranG rase cam 2 tahun tu smalam.

..wake up, leli. wake up.

kenGkawan.
aku sedey.
tapi tenGok lah.
UK mesia bukannye jauh sanGat. kan?
*panGG*
oke..oke..
jauh.
but it's not impossible to come back kan?

so, tak payah laa ko nak sedey-sedey sanGat leli.
rileks.
T_T


one Quote to share:
just when the caterpillar thouGht the world was over,
it became a butterfly.

4 comments:

  1. Anonymous10:33 PM

    kemonyokan terserlah waktu kt chapel..x tinggal 4 ari..esok last day org kaco akak..T_T..sunyinye umah 38, dan semakin sepi village ini nnt.....T_T

    ReplyDelete
  2. huwaaaaa..
    janGan cakap mende2 sedey boleh tak?

    ye ke nampak monyok?
    hmm.
    wat to do?
    terpakse kan aje lah.
    T_T

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:44 PM

    auu.
    adekah anda tlh bertukar mnjadi rame2??

    woo

    ReplyDelete
  4. auww..
    tak.'
    i bertukar jadik sailor moon jek.
    "demi kejahatan, saya takkan maafkan kamuu. hiyaaaahhhh..!!"

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!