Wednesday, December 20, 2006

echO [..juGak :P]

awuuuuu.
pinjam tajuk nak wat bloGGinG eh?
..hehehe.


tapi echo aku + awuu lain ar.
echo aku ni literary meaninG ar.
takde conotative nye.
takde double meaninG nye.
heh.

echo aku pasal bilik aku.
tadi aku terketawa sensoranG dalam bilik.
pastu aku terdiam.
..ada echo siot..!!
demmit.

bilik aku yanG padat dah kosonG.
lantas menGhasilkan echo yanG nyarinG ala sumbinG.

oranG yanG kenal aku akan tau
betapa tak ske nye aku pada bilik yanG kosonG.
huhuhu.
tak besh..!!

tapi ape boleh buat, ye tak?
someday still akan kene hantar baranG balik juGak.

baranG aku tak banyak.
..tak leh bawak balik banyak.
..nanti abah + mama aku marah :P
hari tu nye kotak yang hantar first trip tu pun dioranG dah bisinG.
pasal ada 5 kotak besar.
so dioranG inGat tu sumer aku nye,
pasal ada nama aku.
tapi sbenarnye kotak aku satu jek.
yanG lain sumer linda + abul + munir.
so disitu ada menunjukkan yanG mereka tak Gemar lah kalau aku bawak balik baranG manyak.
huhuhu.

hmm. aku tenGah pikir pasal ikan flambard aku nih.
mane aku nak campak eh.
camne tah aku leh lupa lak kat yanG seekor tu.
dah lepas hantar kotak smalam baru aku sedar ikan tu dok terkontanG kantenG atas katil aku.
aiyakk.
terlepas pandanG pulak.
maka,
terpaksa laa aku cari kuarGa anGkat untuk beliau.
sayanG ar nak buanG.
nanti aku nanGis.
tak sampai hati nak buanG memane stuff toys pon.
there're too cute..!!

so.
tu je lah kesah echo dlm bilik aku.
tak lama laGi echo in my hart la plak.
mai haaart.
huhuhu.
laGi brapa hari nak balik mesia adik adik?
T_T

stay tuned.

4 comments:

  1. Kakak ni pon minat BMBP jugak ke????

    ReplyDelete
  2. iyeh. hehe.
    dah abes ke belum eh citer tu.
    akak pon dah nak balek mesia dah dik.
    huhuu.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:43 PM

    huhu.
    camno ko ley lupe budak sekor tuh??
    dah bapok besonye natang tuh.
    aaisshhh...[echo...echo...]
    woo

    ReplyDelete
  4. tu la pasal.
    munGkin tersorak sket kot itu hari.
    uhuhuuu..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!