Tuesday, December 19, 2006

makinG full use

yellow..!!
how have ya'll been people?

me?
it's already 12 noon and i just woke up.
dah dua hari aku tak tido malam.
tido di sianG hari jek.
..tak lama laGi mata bakal ada alis hitam smulajadik T_T

last two days tak tido malam
pasal layan borak nGan adik aku yanG palinG poyo kat uk nih.
..palinG poyo, tapi palinG aku sayanG ar.
hehe.
asal nye just nak ajak dia dtG bilik aku nak suh dia try pakai baju baju yanG aku nak kasik kat dia.
it turned out dia tolonG aku pack baranG-baranG aku pulak.
denGan nGade nye aku pura-pura tak reti nak packinG baranG dalam kotak.
ahahaaa..
ntah.
rasa macam otak tak prepare nak pack kekotak itu.
sib baik ada tQah.
dia ajar aku camne nak pack kasut-kasutan aku yanG maha banyak tu.
kesian aku.
siap kene marah laGi bila aku campak-campak je baranG masuk kotak.
:P ehehe.
dalam kul 3paGi tu dah siap dah packinG,
tapi disebabkan topic berborak tak penah kerinG,
blasah brak sampai kul 6 paGi.
huhuuh..
ni memanG kalah aku stay up untuk wat dissertation oke?
..oke now aku rasa bersalah :P
tak lah.
bottom line,
walopon tak tido,
aku rasa sronok je habeskan masa kat uk nih camtu jek.
buat bende2 yanG tak penah aku buat.
..like stay up lambat Giler.
aku kan terkenal denGan wajah yanG tido Quite early :P


sama laa nGan smalam.
tapi smalam penat laa.
kuar the whole day.
from morninG sampai laa paGi besok nye.
paGi Gi town nak carik tie yanG abah kirim.
sib baik bawakkan fashion consultant.
so dia pilih really nice ties
and i paid them for a really Good price.
..emm. 5 for £30.
beli kat Moss tuh.
heheh.
penGalaman membeli tie smalam tauGht me betapa susah nye juGak laa nak carik tie yanG BUKAN pure silk for branded lines.

pastu Gi tenGok movie.
deja vu.
owh sey.
memanG best.
..citer denzel mane yanG tak best?
mencabar loGicality seseoranG.
..awuu. loGicality does exist.
..i've checked *(n_n)*v

hehe.
pastu malam lak Gi jenjalan round UK.
ahahahaa..
sejuk malam memanG boleh blah la.
jalan..jalan..jalan..
sampai le paGi.

hmm.
adakah esok aku juGe akan menjadi nocturnal sperti hari-hari yanG sbelom ini?
ahahaa..
belom pikir laGi.
best juGak jadik spontaneous nih.
..spontaneous ke aku?

well.
today nak shippinG baranG balik mesia.
..and kotak aku lom siap pon.
eheh.
well. take care lah ye, all.
not sure when will i be updatinG next.

stay tuned.


**ada typo tak?

2 comments:

  1. Anonymous11:48 AM

    okey la.
    logicality exists.
    haihh.
    well.
    u beli tie?
    utk i ke nyah?
    tp i da tulen skang!!
    ehek!
    woo

    ReplyDelete
  2. ni lah masalah nye bile nyah perasan.
    tah pa pe jek.
    :P
    Gwe beli utk ayahanda Gwe.
    loe kalau mahu,
    boleh aja Gwe beli kan.
    tapi loe udah ada muffler danGdut.
    apalaGi loe mau??
    ekekeke..

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!