Thursday, December 14, 2006

: ) << senyum jek. tak terunGkap nGan kate-kate

..tak terunGkap laa sanGat.
oke ni aku nak unGkapkan le nih.


well.well.well.
one academic year book has been closed yesterday.
3rd year aku kat marjon ni tamat nGan pekse TSL HO1
yanG bertempat di HDC 101.
..suke tol aku bilik tu.

pekse nye,
alhamdulillah la.
boleh laa aku jawab.
betol ke tak,
aku tatau :P
smalam aku dah cakap dah kat bebudak ni,
"esok aku bakal menGGorenG denGan dasat"
..ahahaaa.
but all in all,
alhamdulillah.

okeh.
dah abes dah bab exam.

lepas exam pulak,
setapak aku melanGkah kuar exam hall,
aku rasa cam blur.
..ye. aku tau aku memanG blur kekadanG.
tapi smalam nye blur tu melampaui tahap normal.

aku blur pasal aku cam susah nak percaya yanG aku dah abes blajar kat colleGe ni.
apsal rasa macam skejap pulak eh?
tahun ni memanG berlalu denGan beGitu cepat.
especially kat sem 2,
di mana ada nya dissertation, puasa, raya, esaimen.
tak terasa pon masa berlalu.
tup.tup.
dah abes.
dah nak kene packinG baranG.
..erk.packinG? danG.

rasa macam baru lepas abes SPM.
tu tak pe laa,
kalau kat rumah,
boleh laa juGak layan TV sampai lebam.
ni, tv pon takde.
harap surat notis lesen tv je laa.

akhir nya,
aku buanG masa nGan tido je.
pasal aku dah mati kutu tatau nak buat ape.
banGun je,
Gi buat rambut kak saL,
pastu aku pulak bersiap untuk dinner.

______tentanG.dinner
owh sey.
memanG bez lah.
the cherry on top of the cake lah.
food *****
atmosphere *****
company *****
overall *******************

bez nye.
yanG tak bez nye ialah bile steve mula menyinGkap kenanGan terindah antara aku + dia.
demmit tol.
inGat pulak pakcik tu.
malu nyeeeee aku.
aku bley rasa muka + telinGa aku panas.
rasa cam nak nyorok bawah meja pon ada.

adeh.
dah.
janGan nak tanye apa yanG berlaku antara aku nGan SA.
hanya aku + bebudak meja tu jek yanG tau.
..*(u_u')*

pastu kat meja aku
ada
..awu
..kak saL
..eQin
..fariza
..aishah

bez pasal main teka teki.
brape banyak beskal kat beijinG laa.
macam mana piGGy leh cross the river laa.
..eh jap.
kite tak kasik jawapan pon..!!!!
demmit.
next time jumpe fariza, leh bitau dia.
ahahaha..

then my two spesel Gas
..Guests
mekasih le datanG ke majlis i :P
siap sewa tux.
beli kasut.
perGh.
sib baik henGsem.
..agagaga

then lepas tu ada sesi models wanabee
nGan the Girls.
ni lah nama nye buanG tebiat oke?
..patut laa hishamudin sayanG kat kite.
..multitalented rupe nye.
ahahahaa.

pastu dah balik.
secara otomatis nye aku rase penat sanGat.
satu: sebab aku pakai heels [1st time in a few years]
..so kalo koranG nampak aku jalan cam ape je smalam,
blame it on the killer heels :P
dua: pasal penat study yanG smalam nye lom abes
tiGa: penat emosi ah.

adehh.
adehh.
sebab tu laa aku berhajat nak sleep in je ari ni.
tapi kenape laaaaa aku terjaGa awal sanGat.
dah terjaGa, susah laa plak nak tido balik.

dan sebab tu lah aku apdet bloG ni.
pasnih,
aku akan berusaha
untuk nak tido balik :P
..buruk nye panGai.

oke lah u ols.
smalam was awesome.
sbenar nye,
bebile je masa spend ngan koranG sumer adalah awesome.

all this will be missed terribly oke.
in fact, rase cam nank nanesh je skaranG.
..tapi adakah macho?
tidak.
so, pendinG dulu.

oke lah.
nanti balik london
aku apdet laGi.

stay tuned


**aku malas nak check for typo.
so kalo ade, blasah je la.
malas aku nak layan.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!