Monday, January 15, 2007

blur yanG tak berkesudahan :P

oke.
sbenar nye aku ada je banyak idea nak tulih kat sini.
tapi cam malas.
hehe.

so.
just nak bitau my current status here la.
ye.
Gwe kat mesia.
kat pantai dalam.
kat kerinchi.
kat ipba.
kat hostel.
..curfew kul 11pm. T_T

umm.
so far,
alhamdulillah laa boleh adapt nGan keadaan kat sini.
cuma aku nye antibodi je yanG belom adapt.
asik seseme.
asik batok.
asik demam.
Gitu laa.

but yanG lain, oke jek.
umm.
tu je kot.
ada aje citer best yanG nak konGsi.
tapi nanti ah.
laa ni aku takde mood.
heh.

see yuh around.
stay tuned.

4 comments:

  1. huhu...nasib baik ko update! baru nak sound...berabuk..bersawang.. krismes dah abis.. pokok kismes dah tumbang seme..huhu...dah nuyer pun..

    ok laa...bnyk dah aku membebel..c u around babe!

    ...kat blok 3 eh 5..
    ...kat tower blok
    ...kat kantin ipba
    ...kat DK C
    ...kat library
    ...kat midvalley
    ...kat scud
    ...kat KLCC

    hhehehe...love u babe!

    ReplyDelete
  2. hehe..
    memanG bersawanG.
    macam bilik aku kat ostel ni.
    lantas membuatkan aku demam untuk beberapa hari.
    nGaahaa..

    *uhuk**sniff*

    i ruf u too

    ReplyDelete
  3. dah sampai mesia rupanya

    .....


    welkam bek!!

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!