Wednesday, January 24, 2007

lantai ohh lantai..

arGh..


____bile aku kat atas.
member: weh.. blaa..blaaaa..bla..
aku: hui. betol Gak eh. best Giler. aku nak membloG ah pasal nie.


____bile aku kat bawah.
aku: huiiiiii.. apa aku nak taip nih ?!?!?!?!

**atas: tinGkat 5
**bawah: Ground floor
..ternyata.
berbezaan altitude mempenGaruhi ke-ambitious-an Gwe.
hakhakhak.

sori lah ye.
bukan aku saje je nak bior besawanG.
tapi..tapii..
*cari alasan*
ermmm..
_________________

oke laaa.
aku nak citer pasal lantai parQuet kat bilik aku.


alaaaa..
lantai kayu yanG bercorak petak-petak tu.
takkan tatau kan.

masalah nye.
kat bilik aku kat ostel ni,
lantai parQuet tu,
tercabut-cabut haaa.

lepas ni boleh laa datanG bilik aku.
pasal ada pertandinGan menyusun parQuet yanG palinG kretips.
agagaga..

ish.
ada je yanG hilanG terus,
lantas menampakkan lantai yanG berlobanG-lobi.
adoi laaaa.

tapi.
alhamdulillah je lah kan.
ape nak buat.
sib baik ada lantai parQuet.
kalo berlantaikan tanah, Gimana sih?

therefore, aku bersyukur je lah.




hehe.
seronok nyeeee aku dapat tinGGal nGan roommates.
ni laaa first time dalam hidup aku,
aku tinGGal nGan oranG lain.
n_n

sronok nyeee.
tatau laa deranG sronok ke tak dapat aku sbaGai rumet depa kan.
ahaaha..haa...hurmm..

well.
tu jelah citer yanG aku nak konGsi for now.
aku still dalam 'adaptinG mode'.
..masih struGGle nak adapt nGan weather.
..masih sturGGle nak hafal jadual kuliah.
..masih struGGle nak kuarkan duit beli baju RM30++
..dan masih belom hafal route LRT + Star.
nGehehe.

oke lah koranG. dah nak 2.30 ni.
time for my nap n_n
afternoon, that is.
agagaga..

stay tuned, eh.
munGkin ada citer yanG laGi best next week.

No comments:

Post a Comment

saya yakin saya kunci komen ini..!!