Wednesday, February 28, 2007

maktab neh kedekut

oke.
sejujur nye aku tatau nak post apa kat bloG aku yanG aku rasa dah tak best dah ni.
..maybe aku patot delete jek.


dah tak feel sanGat lah bile membloG.
dulu tak pe laa.
nak membloG anytime boleh.
lepak jek dalam bilik.

ni nak kene turun ke bawah blok,
pastu takdek privacy.
suasana tu kurenG laa eh.
maka nak membloG pon jadik tak best sanGat laa.


hmm.
dua tiGa menjak ni stress skit laa.
pasal esaimen banyak.
lecturers tak membantu sanGat.
nak mintak esaimen spek pon tak kasik.
kedukut abes.
adeh laa.
sedih Giler nak blajar macam ni.

takde laa stress sanGat.
sesikit jek.
sib baik ada pembekal little britain yanG setia menGhulurkan cd yanG di donlod.
ehehehe.
kuranG skit stress.
tapi membuatkan aku rindu pada britain la pulak.
that would be the last thinG i wanna do.
hmmm.
___________
minGGu depan cuti skolah laGi.
cuti sminGGu tuh.
tak sure laGi nak balik berapa hari.
pasal esaimen berlambak.
kalo bawak balik rumah,
alamat nye selamat le.
huhu.
___________

smalam besday bez pren aku.
hari ni besday a Gud fren of mine.
birthday deranG berdua ni,
aku takkan boleh lupa laa.

birthday sbelah menyebelah.
dedua rapat nGan aku sejak first day aku datanG ke maktab kedekut fotostet kertas neh.
so, mane leh lupa kan.






aaa...
tu jelah kot update edisi campuran.
memacam cerita dalam satu post.
jimat ruanG.
jimat masa.
ekekeke..

oke lah u ols.
doakan yanG baik2 eh.
i luv u ol.

stay tuned.

Tuesday, February 13, 2007

..why mawi? u_u'

hmmm..
akunak apdet bloG.
tapi tatau nak cakap tentanG apa.
..tentanG dia?
n_n

heh.
tentanG smalam lah.

smalam aku kuar Gi somewhere laa.
bile aku balik bilik,
aku dapati ada bendasinG atas katil aku.
apakah ia?

adakah beathoven?
adakah ikan mata buntat yanG aku tinGGalkan kat uk?
adakah cik mut?
adakah seketol w850i yanG di impikan?
adakah?
adakah?

teka lah kalo boleh.
berani bet koranG takkan leh teka :P

poster mawi..!!

for some stranGe reasons,
the poster was lyinG on my bed.
suke ati dia jek nak lepak atas katil Gwe.

memula aku cam binGunG.
pasal mase aku balik tu,
tadek oranG dalam bilik.
and i looked around to see if someone was there.
takdek..

dalam hati aku dah menyumpah sape yanG kasik poster mawi nih kat aku.
dah takde bende lain ke nak kasik kalo ye pon nak wat saprais.
cit.

di sebabkan kat poster tu ada kalender,
aku pon rembat je laa.
leh Guna kalender tu memandanGkan aku takde kalender.

_________
investiGate punye investiGate,
ropa nya roommate aku yanG kasik poster tu.
beliau sanGke kan aku meminati al-mawi.
hakhakhak.
Gilos.
lalu menGhadiahkan poster itu kepada Gwe.

ape-ape je laa, mal.
di sebabkan hanG yanG baGi kat aku,
aku amik je laa.
susah susah jek.
tapi Gambor mawi tu aku GuntinG dan simpan dalam tonG sampah :P
aku amik kalender dia jek.
..sure kecik hati mawi bace ni.
huhuhu.


hehe.
oke laaa u ols.

tu je apdet picisan aku nih.
heeee.
khamis ni balik sp nGan abah.
yahuuuu..!!

stay tuned.

Friday, February 02, 2007

bertukar menjadik Gokusen..!!

*krinG.krinG*

hello..
..aaa.. assalamulaikum. laili.
walaikomsalam. ya?
..ni kak naza nie. inGat ke? dari mesjid.
aaa. kak naza. inGat. inGat *yes!! rezeki dah datanG*
..nie.. ada satu kosonG. cikGu matematik. tinGkatan pat nGan lima.
hah?1 tinGkatan pat nGan lima. ummm.. saye..
..ha ah. pat nGan lima. nGajar sakaranG dalam BI. cikGu dia dah berenti.
ummm. saye boleh cuba laa, kak naza. tapi, saye tak penah. hee
..takpe. esok peGi cari buku, sasbadi nye baGus. beli yanG baru lah ye. nanti boleh claim nGan mesjid.
ohh. oke. saye cuba ye, kak naza.
..ye baik lah kalo Gitu. bye.
ah ye. bye. *Gulp*



__________________
dah laa aku amik tesl.
minor musik.
primary skool lak tu.

ni dah totally lari dari bidanG Gwe dah ni.

but i'll Give it a shot.
yeh. why not?
kan?

hmmm.
so ahad ni aku dah start menjawat part time teacher kat masjid saidina abu bakar.
alaaa. masjid yanG kat banGsar tu.

haaa.
doa doakan yanG baik baik eh.
hehe.

esok hari sabtu.
akan ku dedikasikan seluruh hari berkenaan untuk ulanG kaji balik math tinGkatan 4 nGan 5.
oke tu oke.
cuma dah lama tak bermatematik.
so, nak kene recharGe balik.
..otak ko bukan memanG bekaratz ke? -kate kurekure keji


so.
berusahaaaa..!!

hehe n_n

stay tuned.
lepas ni maybe update akan menarik bile dah start bekeje.
hehe.