Friday, February 02, 2007

bertukar menjadik Gokusen..!!

*krinG.krinG*

hello..
..aaa.. assalamulaikum. laili.
walaikomsalam. ya?
..ni kak naza nie. inGat ke? dari mesjid.
aaa. kak naza. inGat. inGat *yes!! rezeki dah datanG*
..nie.. ada satu kosonG. cikGu matematik. tinGkatan pat nGan lima.
hah?1 tinGkatan pat nGan lima. ummm.. saye..
..ha ah. pat nGan lima. nGajar sakaranG dalam BI. cikGu dia dah berenti.
ummm. saye boleh cuba laa, kak naza. tapi, saye tak penah. hee
..takpe. esok peGi cari buku, sasbadi nye baGus. beli yanG baru lah ye. nanti boleh claim nGan mesjid.
ohh. oke. saye cuba ye, kak naza.
..ye baik lah kalo Gitu. bye.
ah ye. bye. *Gulp*



__________________
dah laa aku amik tesl.
minor musik.
primary skool lak tu.

ni dah totally lari dari bidanG Gwe dah ni.

but i'll Give it a shot.
yeh. why not?
kan?

hmmm.
so ahad ni aku dah start menjawat part time teacher kat masjid saidina abu bakar.
alaaa. masjid yanG kat banGsar tu.

haaa.
doa doakan yanG baik baik eh.
hehe.

esok hari sabtu.
akan ku dedikasikan seluruh hari berkenaan untuk ulanG kaji balik math tinGkatan 4 nGan 5.
oke tu oke.
cuma dah lama tak bermatematik.
so, nak kene recharGe balik.
..otak ko bukan memanG bekaratz ke? -kate kurekure keji


so.
berusahaaaa..!!

hehe n_n

stay tuned.
lepas ni maybe update akan menarik bile dah start bekeje.
hehe.

3 comments:

  1. mizz leli,

    I'm not going to say, it's gonna be easy-peasy.
    I'm not going to say, it's gonna be difficult.

    I'm just gonna say, trust yourself that u CAN do it. N u r going to do it the BEST u CAN.

    go go gadget!!!!

    (make sure u revise for the subjects. Terms maths kat mesia ni tak mcm maths A levels yg aku hambik dulu.. be prepared..)

    ReplyDelete
  2. err..gokusen..citer tu best..apekah kak leli juga spt watak cikgu di dalam cerita gokusen? periang disiang hari dan kejam dimalam hari?

    hehehe..:P

    ReplyDelete
  3. ahaks..
    thank ggggoodness u're given the lower form English yeah..
    (x serabut sgt laa..)
    setuju sesgt bout the need to revise all the mathematical terms for upper form..Man, they're all ALIENS to us..rite??

    btw,sensei..GAMBAREYO and be the best sensei wif ur own stYLo,okies!!

    OOONANANA...jya!

    ReplyDelete

saya yakin saya kunci komen ini..!!